Search

Μεγάλη νίκη με ανατροπή επί του Πλατανιά για την Δόξα Δράμας του Σιώπη!

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε το απόγευμα της Παρασκευής (22/11) η Δόξα Δράμας μέσα στα Χανιά απέναντι στον Πλατανιά, με 3-1 για την αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Super League 2.

Οι Δραμινοί με βασικό τον Δημήτρη Σιώοη, παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 από την κρητική ομάδα έκαναν την ανατροπή και έφυγαν νικητές από τα Περιβόλια, φτάνοντας τους 9 πόντους, ενώ ο Πλατανιάς παρέμεινε στους 10 χάνοντας έδαφος.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τον Νίλι στο 42’ και τους Δραμινούς, που πατούσαν καλύτερα, να ισοφαρίζουν στην τελευταία φάση με τον Ρόβα. Στο δεύτερο 45λεπτο ο Πλατανιάς έδειχνε να πατάει καλύτερα, όμως η Δόξα ήταν εκείνη που είχε πιο καλές στιγμές και σε μία από αυτές πήρε το προβάδισμα με 1-2 στο 76′ σε  ιδανική αντεπίθεση ο Ρόβας πάσαρε στον Ιωαννίδη αυτός κέρδισε την κόντρα και έδωσε ασίστ στον Χάμοντ που είδε την κίνηση του Κρητικού από τα δεξιά και του έδωσε την μπάλα με τον τελευταίο από κοντά να την στέλνει στα δίχτυα του Γκοτ για το 1-2. Οι γηπεδούχοι παρά το σοκ του 1-2, έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και έτσι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η Δόξα, που είχε τους χώρους, βγήκε σε αντεπίθεση με τον Ιωαννίδη να μπαίνει στην περιοχή, να ανατρέπεται από τον Καραγκούνη και τον Λάμπρου να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο παθών ανέλαβε την εκτέλεση και πέτυχε το 1-3 σφραγίζοντας τη μεγάλη νίκη της ομάδας του.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Νιαυραδάκης (80’ λ.τ. Πουρζιτίδης), Ρεβυθόπουλος, Σαάντο, Ουές (60’ Λεϊρία), Ποζατζίδης (71’ Λεωνιδόπουλος), Καραγκούνης, Μποσέτι, Νίλι, Μπιανκόνι, Λουκίνας.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Σιώπης (81’ Παρασκευάς), Παπαργυρίου, Κουκόλης, Μαρκοπουλιώτης, Οικονόμου (65’ λ.τ. Αργυρόπουλος), Πλέγας, Κρητικός, Ρόβας (84’ Περέγιο), Χάμοντ, Ιωαννίδης.

Share it