Search

Με Τόλη Κουτρουλό στο τιμόνι ρίχνεται στην μάχη με Αγγλία για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό η Αθλ. Εν. Αστυνομικών Ελλάδας!

Ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις της της γυναικείας ομάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, όπου και θα αντιμετωπισει την αντίστοιχη ομάδα της Αγγλίας την Παρασκευή 22/11/19 και ώρα 14:00 στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Αήττητου στα Σπάτα.

Η γυναικεία ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος υπό της οδηγίες του ξανθιώτη προπονητή, Απόστολο Κουτρουλό(φωτο πάνω), αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες που υπηρετούν στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, και θα εκπροσωπήσει την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος σε διεθνές επίπεδο.

Στόχο έχει την πρόκριση και εκπροσώπηση της Ελληνικής Αστυνομίας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αστυνομικών το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15-20 Ιουνίου 2020 στο Τρόντχαϊμ της Νορβηγίας.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι είναι η πρώτη φορά που συγκροτείται ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών στην ιστορία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος υπό την προεδρία του Α/Α΄ Τζατζάκη Γεωργίου κάνοντας πράξη την επιθυμία των μελών της για ανάπτυξη των γυναικείων αθλημάτων γυναικών. Η ομάδα έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο έτος ανθρωπιστικούς και μη αγώνες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, δείχνοντας αθλήτριες και συνοδοί την αγάπη τους για τον αστυνομικό αθλητισμό, το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.

Αναλυτικά η Ελληνική αποστολή απαρτίζεται απο τις εξής αθλήτριες: Πελετίδου Ελένη, Γιάννου Ελένη, Περγαντοπούλου Δέσποινα, Ντόκου Ελένη, Κυπαρίσση Ραφαηλία, Καρπούζα Αλεξάνδρα, Μαγκωνάκη Μαρία, Μαίνου Φιλοθέη, Καρανδινάκη Άρτεμις, Κίσσα Ελευθερία, Καραμουσουδάκη Αργυρώ, Σουμελιδου Ευαγγελία, Κούγια Δήμητρα, Ντοίμα Ορσαλία

 

Share it