Search

Μπουγαΐδης: “Όταν ακούω Πανθρακικός η λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι οικογένεια”!

Συνέντευξη στο metrosport.gr παραχώρησε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο αυτογκόλ του αγώνα ΑΕΚ-Πανθρακικός, στον ίδιο τον Πανθρακικό όπου αγωνίστηκε την τελευταία μισή σεζόν που εμφανίστηκε ο σύλλογος στο Πρωτάθλημα της Football League, αλλά και στον κ. Καραολάνη.

Συγκεκριμένα μετά από ερώτηση για τα όσα έζησε στην Κομοτηνή και για το τι έφταιξε για τον υποβιβασμό της ομάδας την σεζόν εκείνη, απάντησε:

“Δεν ξέρω αν ήταν ατυχία, αλλά η μόνη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω Πανθρακικός είναι οικογένεια. Γι΄αυτό τον λόγο έμεινε και μετά στην Β Εθνική, είναι κάτι που δεν θα το μετανιώσω ποτέ. Ημασταν έμπειρη ομάδα, ίσως να έγιναν κάποια λάθη αλλά δεν είμαι ο άνθρωπος που μπορώ να τα κρίνω αυτά. Είχα μια σχέση εξαιρετική με τον κ.Καραολάνη, ήταν ποδοσφαιρικός μου πατέρας. Οταν μας ενημέρωσαν τον Ιανουάριο ότι η ομάδα δεν μπορεί να συνεχίσει, η γυναίκα μου ήταν έγκυος και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε για μένα. Εγώ βρήκα ομάδα μετά, όμως η γυναίκα μου ήταν στον μήνα της και δεν μπορούσε να με ακολουθήσει και ο κ.Καραολάνης μου είπε πως θα αναλάβει τα έξοδα της γέννας επειδή κάποια χρήματα από την Α Εθνική τα χάρισα και δεν τα διεκδίκησα δικαστικά. Οταν ανέβηκα από τα Χανιά, με είδε έξω και μου είπε πως δεν το ξέχασα και ήρθε στο νοσοκομείο μαζί μου και τα ανέλαβε όλα. Ηταν πλάι μου, ήταν μια κίνηση ανθρωπιάς σε όλο της το μεγαλείο.”

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη ΕΔΩ!

Share it