Search

Πανθρακικός όπως…Κομψάτος Πολυάνθου! Δύο επικές ανατροπές από το 1-4!

Την ανατροπή της χρονιάς πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο ο Πανθρακικός στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης, επιστρέφοντας από το 1-4 κόντρα στον Ορφέα Ξυλαγανής.

Ωστόσο ο Πανθρακικός δεν είναι η πρώτη ομάδα που πετυχαίνει κάτι τέτοιο στην ΕΠΣ Θράκης τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα στις 21 Απριλίου του 2018 ο Κομψάτος Πολυάνθου πετύχαινε κάτι ανάλογο κόντρα στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play-Out, με μια νίκη που ωστόσο δεν στάθηκε αρκετή προκειμένου ο σύλλογος να γλυτώσει τον υποβιβασμό μετά την πρώτη του σεζόν στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Κομψάτος τότε μάλιστα είχε καταφέρει να πετύχει την επική ανατροπή μέσα σε 20 λεπτά με το νικητήριο τέρμα του Στυλιανίδη να είναι ένα από τα καλύτερα που έχουν επιτευχθεί στα γήπεδα της Ροδόπης τα τελευταία χρόνια. Ο “Πάνθραξ” πέτυχε την αντίστοιχη ανατροπή αρχής γενομένης από το 58′, με τον Ρουμπιέ να σκοράρει για το τελικό 4-5 στο 90+3′.

Αναμφίβολα πρόκειται για δύο νίκες που θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό όλων των φιλάθλων του τοπικού Πρωταθλήματος και όχι μόνο, πόσο μάλλον σε όσους τις βίωσαν, για πολλά χρόνια..

Share it