Search

Photos: Πήρε το ντέρμπι με ΑΠΟΞ και τον έπιασε στην δεύτερη θέση η ΑΕΞ!

Η ΑΕΞ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της 9ης στροφής στην Β’ ΕΠΣ Ξάνθης  επικρατώντας με 2-0 στο Αμοιρίδειο του ΑΠΟΞ τον οποίο και έπιασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Παρουσία αρκετού κόσμου που εκμεταλλεύτηκε τον καλό  Κυριακάτικο καιρό και βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ΑΠΟΞ, η ομάδα της ΑΕΞ μπήκε καλύτερα στο μάτς και στο 16′ κατάφερε να πάρει προβάδισμα με ένα σπάνιο γκολ, όταν πολύπειρος Πολυμερίδης σε ένα απο τα σπάνια λάθη του στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα ο Σαλήογλου του έβαλε την κόντρα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Θέλοντας να εκμεταλλευτεί το “σοκ” των γηπεδούχων οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ψάχνοντας και δεύτερο γκολ όμως χωρίς αποτέλεσμα, ενώ μετά το 30′ η  ομάδα του ΑΠΟΞ επανήλθε στο ματς και είχε σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ με τον Ομέρογλου να σταματά με εντυπωσιακό τρόπο τα σουτ των Κυριακίδη και Αλήογλου.

Στην επανάληψη το ματς είχε τρελό ρυθμό με την μπάλα πάνω κάτω και καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες. Την φάση του αγώνα έχασε ο ΑΠΟΞ με το δυνατό σουτ του Σκορδούλη να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά απο πλεονεκτική θέση δεν βρήκε στόχο. Ενώ στο 80′ οι γηπεδούχοι σκόραραν όμως το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Νικάκης παίρνοντας την κεφαλιά είχε σύγκρουση στον αέρα με Ομέρογλου με τον ρέφερι να δίνει επιθετικό φάουλ, και τους γηπεδούχους  να διαμαρτύρονται πως το γκολ είναι κανονικό.

Στο 85′ με ένα φανταστικό σουτ ο Μάνος Χαραλαμπίδης σκόραρε για το 0-2 της ΑΕΞ, που πήρε όντας καλύτερη απο την αντίπαλο της έφτασε σε μια σπουδαία νίκη σε ένα ματς πολύ δυνατό ανάμεσα σε δύο ομάδες που δίκαια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Πλέον οι δύο ομάδες που έχουν να κάνουν και ρεπό στρέφουν την προσοχή τους στα παιχνίδια με τα οποία θα αποχαιρετήσουν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, με τον ΑΠΟΞ να αντιμετωπίζει την 1η Δεκεμβρίου την Αναγέννηση στην Χρύσα, ενώ η ΑΕΞ θα παίξει στις 8 Δεκεμβρίου με τον Αετό στην Γοργόνα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς τους Σπύρο Σπάρταλη και Εμίν Κεχαγιά.

ΑΠΟΞ: Πολυμερίδης, Φελεκίδης(87′ Χασάνογλου), Κλειτσιώτης, Σκορδούλης, Μπάρος, Αλήογλου, Φραγκούλης, Καραγκιουλμέζης(53′ Γερασίμου), Νικάκης, Κυριακίδης(71′ Σότο Γκονζάλες), Δεμένικος(53′ Τριχας)

ΑΕΞ: Ομέρογλου, Μουμίνογλου, Ιακωβίδης(64′ Μολλά Χ.), Μπακάλ, Κοτς(70′ Γκιρετλή, 80′ Σιράκ), Σακαλή, Αλιμάν, Παπανίκας, Χαραλαμπίδης, Σνιμσίκοβ, Σαλήογλου(87′ Σαρή)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it