Search

Συνέχισε την προέλαση της η Αναγέννηση Θαλασσιάς με εμφατική νίκη επί της Βιστωνίδας(+pics)

Πραγματοποιώντας μία απο της καλύτερες εμφανίσεις της χρονιάς η Αναγέννηση Θαλασσιάς κέρδισε με εμφατική πεντάρα την Βιστωνίδα και έκανε το 10/10 που την διατηρεί στην κορυφή αυξάνοντας μάλιστα την διαφορά απο την τρίτη Βιστωνίδα στους 10 βαθμούς

Η ομάδα του Τάσου Κελίδη μπήκε πολύ δυνατά στο ντέρμπι κορυφής της αγωνιστικής δείχνοντας απο τα πρώτα λεπτά πως έχει μπει αποφασισμένη να διατηρήσει το απόλυτο. Μόλις στο 11′ ο Γιάννης Καζάκης άνοιξε το σκορ ενώ μέσα σε τρία λεπτά απο το 30′ έως το 33′ με τέρματα των Πάρη Κοτόπουλου και Κώστα Κουτσομιχάλη ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Το νεανικό σύνολο της Βιστωνίδας προσπάθησε να αντιδράσει και να μειώσει το σκορ χωρίς όμως να καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Μπαξεβανίδη, με την επιθετικότητα των φιλοξενούμενων να δίνει χώρους στην Αναγέννηση που θα σκοράρει ακομη δύο φορές με τον Στέλιο Τουργαίδη στο 78′ και το 84′ για το τελικό 5-0.

Με εμφατικό τρόπο η Αναγέννηση συνεχίζει την προέλαση της φτάνοντας στο 10/10 και άπαντες στον σύλλογο θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Εχίνο και Σέλινο. Παρά την βαριά ήττα η ομάδα της Βιστωνίδας έδειξε κατά διαστήματα πολλά θετικά στοιχεία, και πλέον στον ΑΟΒ αφήνουν στην άκρη το άσχημο αποτέλεσμα και στρέφουν την προσοχή τους στο εντός έδρας ματς με την Κεσσάνη Ερασμίου οπού στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες και η διατήρηση της 3ης θέσης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Οτουζμπίρ και Ασικίδη

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ: Μπαξεβανίδης, Βασιλειάδης, Πεντεζίδης(66′ Δελητζόγλου), Κελίδης, Σαρηγιαννίδης, Αλήογλου(46′ Μουζαφέρογλου), Τουργαίδης Στ., Κουτσομιχάλης, Κοτόπουλος(65′ Βουλγαρίδης), Καζάκης(71′ Κούπας), Δασκαλάκης

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ: Αραμπατζής Π., Τοπούζογλου, Χαϊτίδης, Τσιλιακίδης, Τζεβελέκης Ζ., Μαμαλίγκατζης, Αγγελάκης(71′ Μαρτσακλής), Δέλτσος(46′ Μπροντίδης), Παπάζογλου(46′ Παπαδούδης), Τζεβελέκης Φ, Αραμπατζής Δ.(71′ Κεσκινίδης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it