Search

Σοβαρά επεισόδια στο ντέρμπι της Κορνοφωλιάς, έδειξε 4 κόκκινες ο διαιτητής!

Η 8η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου δεν ολοκληρώθηκε και με… τον καλύτερο τρόπο.

Στο ντέρμπι του Βορείου ομίλου μεταξύ Ένωσης Λυκόφης/Κορνοφωλιάς και Ατρόμητου Ασπρονερίου ο διαιτητής είχε να αντιμετωπίσει ένα σκληρό παιχνίδι κατά την διάρκειια του 90λέπτου, αλλά κυρίως τα όσα έγιναν μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο πρώτο ημίχρονο το οποίο ήταν πιο ήπιο σε σχέση με τα όσα ακολούθησαν, γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ χάρη σε τέρμα του Καφαμάνη στο 15′, ενώ ο Ατματζίδης ισοφάρισε στο 26′ σε 1-1. Στο β’ μέρος τα σκληρά μαρκαρίσματα κυριάρχησαν, με τον Παναγιωτίδη της Ένωσης να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη του ρέφερι στο 68′ για επικίνδυνο παιχνίδι και να αποβάλλεται. Στο 87′ ήταν η σειρά του τερματοφύλακα της Κορνοφωλιάς να αποβληθεί καθώς απέκρουσε την μπάλα με τα χέρια ενώ βρισκόταν εκτός της μεγάλης περιοχής.

Μόλις ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα, φίλαθλοι της Κορνοφωλιάς εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και προκλήθηκε συμπλοκή. Την στιγμή που οι διαιτητές αποχωρούσαν για τα αποδυτήρια ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου Πουρζιτίδης επιτέθηκε με γροθιά σε διοικούντα της Κορνοφωλιάς και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Τη δεύτερη κίτρινη του διαιτητή είδε και ο Δεμιράκος της Κορνοφωλιάς καθώς διαμαρτυρήθηκε σε πολύ έντονο ύφος στον ρέφερι της συνάντησης. Τα παραπάνω έχουν γραφεί και στο φύλλο αγώνα και πλέον αναμένονται οι σχετικές ποινές από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ.

 

Share it