Search

Pre Game Γ’ Εθνικής: Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για την 9η αγ. του 1ου ομίλου! (15:00, LIVE Sportsaddict)

Ο εορτασμός του Πολυτεχνείου ως ημέρας-ορόσημο για την κατάλυση της χούντας των συνταγματαρχών την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, και κυρίως το πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται στην χώρα, έφεραν αλλαγές στην ημέρα διεξαγωγής των αναμετρήσεων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Έτσι, όλα τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν το Σάββατο στις 15:00. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα θρακιώτικο ντέρμπι και ιδιαίτερα δύσκολες αποστολές για όλες τις ομάδες της Θράκης.

Παρά το γεγονός πως αμφότερες βρίσκονται κάτω απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, Ένωση Αλεξανδρούπολης και Ηρακλής Ζυγού, έχουν πραγματοποιήσει ιδιαίτερα καλές εμφανίσεις τις τελευταίες αγωνιστικές και έδειξαν να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ιδιαίτερα η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, η οποία υποδέχεται τον Ηρακλή στο “Φώτης Κοσμάς” στα τελευταία της δύο παιχνίδια μετρά μία ισοπαλία εντός έδρας με τον δεύτερο της βαθμολογίας Πανσερραϊκό και μία νίκη στο Κιλκίς. Απ’ την άλλη ο Ηρακλής Ζυγού κατάφερε να “γυρίσει” το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη Αβάτου την περασμένη Κυριακή, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο έχασε τη νίκη μέσα απ’ τα χέρια του. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη αναφορά στην κρισιμότητα της αναμέτρησης, καθώς είναι καταφανής, μιας και πρόκειται για ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που έχουν τον ίδιο στόχο, την παραμονή. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών οι δύο ομάδες.

Η αποστολή της Ένωσης Αλεξανδρούπολης

Η αποστολή του Ηρακλή Ζυγού 

Τον Πανδραμαϊκό υποδέχεται ο Άρης Αβάτου, ο οποίος θα επιζητήσει την επιστροφή στις νίκες, παρά τις απουσίες τεσσάρων ποδοσφαιριστών που λογίζονται ως βασικοί. Το τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή Ζυγού την προηγούμενη αγωνιστική αναγκάζει τον Αλέξη Ξανθόπουλο να μην υπολογίζει στον βασικό του τερματοφύλακα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ο Άρης απέφυγε την ήττα, παρά το γεγονός πως βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-1 εκτός έδρας και μάλιστα μετά από ανατροπή, έδωσε πόντους στον τομέα της ψυχολογίας. Ο Πανδραμαϊκός βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, αλλά απέδειξε την προηγούμενη αγωνιστική πως έχει και αυτός τις αδυναμίες του και εκεί θα προσπαθήσει να χτυπήσει ο Άρης Αβάτου.

Η αποστολή του Άρη Αβάτου

Σαφώς δυσκολότερο είναι το έργο του Ορφέα Ξάνθης, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο Παραλίμνιο απ’ τον τοπικό Απόλλων, που συνέτριψε τον Πανδραμαϊκό την προηγούμενη αγωνιστική με 0-4. Δεν έφτανε στον Μπάμπη Χατζημεστή ο βαθμός δυσκολίας που διαθέτει έτσι κι αλλιώς η αναμέτρηση και το γεγονός πως ο Ορφέας αγνοεί τη νίκη εδώ και κάποιες αγωνιστικές, ήρθαν να προσθέσουν επιπλέον δυσκολία και οι έξι συνολικά απουσίες που αντιμετωπίζει ενόψει της αναμέτρησης.

Η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης


Το Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Migato Ξάνθης

Migato Ξάνθη

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.


Αναλυτικά:

Σάββατο 16/11, Ώρα 15:00

Γήπεδο Φ. Κοσμάς: Ένωση Αλεξανδρούπολης – Ηρακλής Ζυγού

Διαιτητής: Βασίλης Χορόζογλου(Δράμας)

Βοηθοί: Παστιάδης, Χασιώτης(Δράμας)

Γήπεδο ΑΟ Ξάνθης: Άρης Αβάτου – Πανδραμαϊκός

Διαιτητής: Αναστάσιος Τσιλίκας(Καβάλας)

Βοηθοί: Κουκούμης, Πετσινάκης(Καβάλας)

Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης

Διαιτητής: Παναγιώτης Τσιάρας(Καβάλας)

Βοηθοί: Καμπερίδης, Καρασαββαίδης(Καβάλας)

Γήπεδο Οφρυνίου: Αετός Ορφανού – Νέστος Χρυσούπολης

Διαιτητής: Απόστολος Τζουμαλάκης(Σερρών)

Βοηθοί: Κρυωνάς(Σερρών), Ζιγκερίδης(Κιλκίς)

Γήπεδο Σερρών: Πανσερραϊκός – Δόξα Θεολόγου

Διαιτητής: Στέφανος Δημητριάδης(Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Χρυσαίδης, Τσιρωνάς(Χαλκιδικής)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Κεραυνός Πέρνης – Κιλκισιακός

Διαιτητής: Θόδωρος Γιαπουτζής(Ξάνθης)

Βοηθοί: Σαββόγλου, Χρυσέλης(Ξάνθης)

Ρεπό: Δόξα Κάτω Καμήλας

Share it