Search

Pre Game: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν την μάχη του Εθνικού με τον Παναθηναϊκό (16/11, 18:00)

Με το σερβίς στο γυμναστήριο Μιχάλης Παρασκευόπουλος μεταξύ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Παναθηναϊκού ανοίγει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2019-20 (16/11, 18.00, Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής).

Οι Εβρίτες μετά την βελτιωμένη εμφάνιση που έκαναν στον αγώνα με την Κηφισιά έχουν γεμίσει τις μπαταρίες τους και με αμιγώς ελληνική σύνθεση ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό. Ο Εθνικός έχει δύο ήττες από Ηρακλή και Κηφισιά και στοχεύει σε μία καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό του. Μετά την θετική εμφάνιση του νεαρού πασαδόρου Μάριου Παπάζογλου φαίνεται πως “παγώνει” η περίπτωση του Σέρβου πασαδόρου Μιχάιλο Λιουμπισάβλιεβιτς καθώς η διοίκηση του ΤΑΑ θέλει να δώσει προταιρεότητα στα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν.

Ο προπονητής του Εθνικού Γιώργος Ανδραβίζος είπε: «Ο αντίπαλος μας δίνει κίνητρο και ευκαιρία στα νέα παιδιά της ομάδας μου να τα δώσουν όλα στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατή και δύσκολη ομάδα αλλά αν παίξουμε μυαλωμένα και σωστά θα φανούμε αντάξιοι της ιστορίας μας».

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ήττα στον εντός έδρας αγώνα με τον Φοίνικα τον οποίο θα αντιμετωπίσει τις επόμενες ημέρες στους διπλούς ημιτελικούς του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Ολοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου. Ο λίμπερο του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ζήσης είπε:

«Η λογική λέει πως δεν θα έχουμε πρόβλημα με τον Εθνικό αλλά στον αθλητισμό πρέπει να σέβεσαι όλους τους αντιπάλους σου. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να γυρίσουμε στις νίκες. Μετά θα μας απασχολήσει πάλι ο Φοίνικας για το Λιγκ Καπ όπου θέλουμε να δώσουμε απάντηση για την ήττα στο πρωτάθλημα»

Σε 33 αγώνες στην κατηγορία ο Παναθηναϊκός προηγείται στις νίκες με 25-8.

Share it