Search

Photos: Ήττα στο φινάλε απο ΠΑΟΚ για τους Παίδες της Ξάνθης!

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν αυτό ανάμεσα στην Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ γα την 10η αγωνιστική του Β’ Ομίλου του Παιδικού πρωταθλήματος της Superleague, που βρήκε νικητές τους Θεσσαλονικείς με 1-2.

Η ομάδα του Θεόφιλου Χατζηστάθηκε μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 4′ πήρε κεφάλι στο σκορ μετά απο ωραία ομαδική συνεργασία με την μπάλα να καταλήγει στον Πέτρο Νικολαίδη που με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Μετά το γκολ η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπάθησε να αντιδράσει είχε πολύ καλή στιγμή στο 10′ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ταξίδης, με την πίεση των παικτών του ΠΑΟΚ να έχει αποτέλεσμα τελικά καθώς στο 30′ ο Κουτσιούδης ισοφάρισε.

Στο δεύτερο μέρος χάθηκαν μεγάλες στιγμές για αμφότερες της ομάδες, με τους παίκτες της Ξάνθης να πλησιάζουν αρκετές φορές το γκολ όμως τελικά πέντε λεπτά πριν το φινάλε ο Γκούμας σκόραρε για το 1-2 υπέρ του ΠΑΟΚ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Παρά την ήττα οι ξανθιώτες παραμένουν σε τροχιά πρόκρισης καθώς έμειναν στην δεύτερη θέση με 9 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ με αυτή τη νίκη έμεινε μονος πρώτος με 12 βαθμούς έχοντας το απόλυτο των νικών. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς τους Σπύρο Σπάρταλη και Εμίν Κεχαγιά

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ταξίδης, Θωμάι, Γουναρίδης, Ζαχάρης, Γκουντάκης (65′ Μεσίνης), Παπακωνσταντίνου (40′ Βαρσάμης), Τσελεμπάκης, Νικολαΐδης, Πιστικός, Ζεκυράι (65′ Μπογιατζόπουλος), Τσολακίδης (55′ Τουλουμενίδης).

ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Παναγιωτίδης, Σκούρτης(55′ Δεληγιάννης), Καστίδης, Πασαχίδης, Παπαευαγγέλου, Αδάμ(55′ Μαύρης), Κώττας(55′ Λέκκα), Κουτσιούδης, Γκούμας(76′ Ταξιάρχης), Βασιλειάδης(55′ Ιγνατιου)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it