Search

Νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο για Ένωση που πέρασε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού! (photos)

Την δεύτερη της συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε η Ένωση Αλεξανδρούπολης που μετά το διπλό επί του Κιλκισιακού, επικράτησε εντός έδρας του Ηρακλή Ζυγού με 2-0.

Η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη πήρε αυτό που ήθελε από το θρακιώτικο ντέρμπι, παίζοντας παράλληλα και ωραίο ποδόσφαιρο.

Στο 19′ σουτ του Δημητριάδη για τον Ηρακλή έξω από την περιοχή, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 22′ καλή στιγμή για την Ένωση. Ο Καρακασίδης έφυγε στην πλάτη της άμυνας, γύρισε στο ύψος του πέναλτι, με τον Παπαοικονόμου να σουτάρει αλλά η μπάλα σταμάτησε σε σώμα παίκτη του Ζυγού. Στο 29′ απίστευτη χαμένη ευκαιρία για την Ένωση με τον Παπαοικονόμου να μην μπορεί να σκοράρει από πλεονεκτική θέση ανενόχλητος μέσα στην περιοχή. Ψηλά άουτ η μπάλα. Στο 34′ η εβρίτικη ομάδα απειλεί εκ νέου, με την κεφαλιά του Κομεσιδη μετά από φάουλ να φεύγει λίγο έξω. Στο 37′ ένα σουτ του Πανέρη δεν θα βρει στόχο για τον Ηρακλή.

Στο β’ μέρος η Ένωση μπήκε δυναμικά και μόλις στο 51′ ο Γκαβανόζης με πλασέ θα ανοίξει το σκορ. Στο 59′ ο Κωφίδης απείλησε με σουτ και μετά από κόρνερ για τους Ξανθιώτες, ενώ στο 63′ σουτ του Χασιώτη έφυγε εκτός εστίας. Στο 68′ μονοκόματο σουτ του Ευθυμιάδη έφυγε άουτ, ενώ στο 70′ ο Καρακασίδης έπιασε ένα καλό σουτ αλλά ο Μανιάς μπλόκαρε. Στο 90′ ο Πατσιώρας με πλασέ μετά από γύρισμα του Καρακασίδη θα διαμορφώσει το τελικό 2-0 δίνοντας 3 πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Συνθέσεις:

Ένωση Αλεξανδρούπολης: Συνοδινός, Δορουγιδένης, Αμπραχαμιάν, Γκουντενούδης (73′ Γεωργαντζόπουλος), Κομεσίδης, Συμεωνίδης, Παπαοικονόμου (46′ Μαλτέζος), Πατσιώρας, Μάζης (62′ Ευθυμιάδης), Γκαβανόζης (86′ Τοπαλίδης), Καρακασίδης.

Ηρακλής Ζυγού: Μανιάς, Πανέρης (78′ Παπαδόπουλος), Ανδρέου, Κριεζής (46′ Πανταζίδης), Κιουμουρτζής, Δογανίδης, Δημητριάδης (66′ Καλογιάννης), Κωφίδης Στ. (46′ Βαφειάδης), Πιλτικάκης, Χασιώτης, Κωφίδης Κ.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it