Search

Μεγάλο διπλό πρωτιάς για την Εθνική Ελπίδων του Φώτη Ιωαννίδη στην Σκωτία!

Με τον Κομοτηναίο στην καταγωγή επιθετικό του Λεβαδειακού Φώτη Ιωαννίδη να περνά στο παιχνίδι ως αλλαγή, και απρότι αγωνίστηκε απο το 63′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ρέτσου η Εθνική Ελπίδων πέτυχε σπουδαίο διπλό στο Εδιμβούργο επικρατώντας με 1-0 της Σκωτίας χάρις σε εύστοχο πέναλτι του Νικολάου στο 91′!

Με αυτή την νίκη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέρασε στην κορυφή του 4ου προκριματικού ομίλου για το EURO U21 με 10 βαθμούς προσπερνώντας τους Σκωτσέζους, ενώ μετά την ισοπλαία στην Κροατία η Εθνική μας πέτυχε ακόμα ένα σπουδαίο εκτός έδρας αποτέλεσμα

Το παιχνίδι δεν είχε πάρα πολλές καλές στιγμές με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν για περίπου μισή ώρα. Αντίθετα, η Εθνική μας εκμεταλλεύτηκε το χαζό πέναλτι που έκανε ο Χάρβι που σε μία ακίνδυνη φάση για την εστία της ομάδας του βρήκε την μπάλα με το χέρι με τον διαιτητή να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Ο Νικολάου ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στη μέση της εστίας διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σκωτία: Ντόχαν, Χάρβι, Μαγκουάιρ, Τζόνστον, Κάμπελ, Κέλι (70′ Μίντελτον), Γκίλμουρ, Χόρνμπι, Χόλσγκροουβ (85′ ΜακΛέναν), Φέργκιουσον, Μπράντον

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Νάτσος, Ευαγγέλου, Νικολάου, Κατράνης, Ρέτσος, Μπαλογιάννης (30′ Οικονομίδης), Νταβιώτης, Μπουζούκης (77′ Διαμαντής), Παπανικολάου, Καμπετσής (54′ Ιωαννίδης)

Share it