Search

Πέρασε νικηφόρα απο την Αρμενία και ανέβηκε στην τρίτη θέση η βελτιωμένη Ελλάδα!

Η Εθνική μας ομάδα επικράτησε 1-0 της Αρμενίας με το παρθενικό γκολ του Λημνιού για τα προκριματικά του Euro, δείχνοντας και για ακόμη ένα ματς αρκετά καλό πρόσωπο. Βασικός με καλή εμφάνιση ο Κομοτηναίος Πέτρος Μάνταλος

Ένα ωραίο, ξαφνικό σουτ του Δημήτρη Λημνιού από το ύψος της περιοχής στη γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Χαϊραπετιάν, έδωσε στην Εθνική το προβάδισμα στο 35΄ και τελικά τη νίκη επί της Αρμενίας στο Ρεπούμπλικαν Στάντιον του Γιερεβάν.

Άλλη μια βελτιωμένη εμφάνιση από την Εθνική, που πέτυχε το δεύτερο συνεχόμενο “τρίποντο” που την φέρνει στην τρίτη θέση προσπερνώντας Αρμένους και Βόσνιους, ενώ αυτό ήταν το πρώτο γκολ του νεαρού επιθετικού του ΠΑΟΚ με τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών.

Αρμενία: Χαϊραπετιάν, Καλισίρ, Τ. Βοσκανιάν (83΄ Αβετισιάν), Α. Γκριγκοριάν, Μπαρσεγκιάν, Κ. Χοβνανισιάν, Ισκανιάν, Βαρντανιάν (59΄ Σαρκίσοβ), Χαμπαρτσουμιάν, Καραπετιάν, Χοβσεπιάν (78΄ Γιέντιγκαριάν).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μπακασέτας (81΄ Δώνης), Μάνταλος (66΄ Μασούρας), Παυλίδης (74΄ Κουλούρης), Λημνιός.

Share it