Search

Photos: “Ελπίδα” για τίτλο στις Σάπες! Ντεμπούτο με το αριστερό ο Μπάχα!

Με 0-1 επικράτησε η Ελπίδα Σαπών του Πανθρακικού στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης και παρέμεινε μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου όντας συνειδητοποιημένη για το τι ζητούσε στον αγωνιστικό χώρο, ξεκίνησε καλύτερα το ματς και με την πίεση που ασκούσε ψηλά, την ατσάλινη άμυνά της και τις φαρμακερές αντεπιθέσεις της, κατάφερε να προηγηθεί σχετικά νωρίς και να κρατήσει το υπέρ της σκορ μέχρι τέλους.

Από την άλλη ο Πανθρακικός στο ντεμπούτο του Νίκου Μπαχαρίδη στον πάγκο της ομάδας δεν κατάφερε να αποδώσει να αναμενόμενα. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν μουδιασμένα το παιχνίδι, ανεβάζοντας τελικά την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να φτάσουν έστω στην ισοφάριση, έχοντας ως κορυφαία στιγμή το δοκάρι του 53ου λεπτού.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού καταγράφηκε στο 8′ με το σουτ του Τριαντόπουλου που κατέληξε άουτ. Στο 18′ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Ο Κουτζής πίεσε ψηλά, έκλεψε την μπάλα από τον Κυριαλάνη και μοίρασε έτοιμο γκολ στον Χαϊνάκη που απλώς πλάσαρε για το 0-1. Στο 20′ ο Πανθρακικός απείλησε για πρώτη φορά με το πλασέ του Καρασιούνα που μπλόκαρε ο Νταφόπουλος, ενώ στο 40′ ο τερματοφύλακας της Ελπίδας πραγματοποίησε δύσκολη απόκρουση στην κεφαλιά του Γκαϊδατζή.

Στο 51′ η νέα κεφαλία του σέντερ φορ του Πανθρακικού κατέληξε σε κόρνερ μετά από νέα επέμβαση του Νταφόπουλου, ενώ στο 53′ ο Καρασιούνας είδε την τύχη να του γυρνά την πλάτη, με το πλασέ που επιχείρησε να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 56′ το πλασέ του Ρουμπιέ εξωστρακίστηκε εκ νέου από τον Νταφόπουλου, όπως και το φάουλ του Παπδόπουλου στο 75′, ενώ το φάουλ τοθυ Βιόπουλου στο 90′, στην τελευταία αξιοσημείωτη φάση του αγώνα, δεν βρήκε στόχο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαρίτσης που είχε για βοηθούς τους Τζιώτζιο και Γκιόση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Μπόσκος, Παύλου, Κυριαλάνης, Πλασταράς, Ζάγγουλος (58′ Χασάν Μέριτς), Τσιανάκας (68′ Λεγάτος), Παπαδόπουλος, Τοπάλι, Γκαϊδατζής, Ρουμπιές, Καρασιούνας (57′ Βιόπουλος).

Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος Β.): Νταφόπουλος, Χαριτόπουλος Γ., Λειβαδιώτης, Μανουσάκης (90′ Μπόμπος), Ρούφος, Φούντας, Χαϊνάκης (65′ Ζήνωνος), Τριαντόπουλος, Μπόζης (81′ Καροτενούτο), Κουτζής, Κουδούνης (65′ Γαβριήλ).

Share it