Οι αρχηγικές δηλώσεις του Βασίλη Τοροσίδη για την Εθνική ομάδα!

Ο Βασίλης Τοροσίδης δεν είναι στην αποστολή της Εθνικής ομάδας στις δύο τελευταίες κλήσεις αλλά η ψυχή του είναι μαζί με την ομάδα.

Ο ξανθιώτης αρχηγός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους για δεύτερη συνεχή αποστολή βρίσκεται εκτός Εθνικής ομάδας. Ουσιαστικά αποκαλύπτει την κοινή απόφαση όπως αυτή πάρθηκε από τον ίδιο και τον Τζον Φαντ Σχιπ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports.gr και τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο είπε για το θέμα:

“Δε θέλω να μιλάω εγώ για τον Σωκράτη (Παπασταθόπουλο) και τον Κώστα (Μανωλά). Εγώ θα μιλήσω για μένα. Το είχα πει και μετά το παιχνίδι με την Φινλανδία, πως είχα μια συζήτηση με τον προπονητή της ομάδας και είχαμε πει πως αν δεν κερδίσουμε και δεν πάρουμε τους έξι βαθμούς στα ματς με Φινλανδία και Λιχτενστάιν καλό θα ήταν στα επόμενα παιχνίδια να πάρει κάποια νέα παιδιά.

Δυστυχώς στη θέση του δεξιού μπακ δεν είναι πάρα πολλοί οι Έλληνες που μπορούν να παίξουν αυτή τη στιγμή. Είναι ο Μιχάλης Μπακάκης κι ας με συγχωρήοσυν κάποια παιδιά αν ξεχνάω κάποιον. Είναι και ο Κυριάκος Κιβρακίδης του Ατρόμητου.

Γενικά έχουμε πολύ καλή σχέση με τον προπονητή και είχαμε μιλήσει γι’ αυτό το θέμα από τον Αύγουστο. Τέλος πάντων από τη στιγμή που δεν έχουμε μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στο EURO 2020 θα έπρεπε να κοιτάξει στις κλήσεις του Οκτωβρίου (όπως και έγινε) αλλά και σε αυτές του Νοεμβρίου να μη με καλέσει ώστε να κοιτάξει το μέλλον της ομάδας.

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν ήθελα να πάω. Και τώρα να μου πει να πάω για να παίξω ένα λεπτό ή καθόλου θα ήμουν παρών. Αυτό είχα πει στον ίδιο και τον Αύγουστο, ότι δε με νοιάζει αν θα παίξω αρκεί να είμαι κοντά στην ομάδα εφόσον με χρειάζεται για να τη βοηθήσω όπως μπορώ.

Μακάρι λοιπόν η Εθνική ομάδα να βρει το δρόμο της. Έκανε δύο πολύ καλά παιχνίδια τον Οκτώβριο με την Ιταλία από την οποία χάσαμε πολύ δύσκολα και τη Βοσνία με την οποία πήραμε τη νίκη. Ας ελπίσουμε να είναι μια καινούρια αρχή για την Εθνική γιατί χάνοντας η Εθνική ομάδα χάνει και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μακάρι λοιπόν να βρει το δρόμο της γιατί το αξίζουμε ως χώρα.”

Share it