Search

Πάμε… μπάσκετ!

Εξαιρετικά φτωχό το στοιχηματικό κουπόνι σήμερα. Η… λύτρωση όμως έρχεται από το μπάσκετ και τις ελληνικές αναμετρήσεις με έντονο ενδιαφέρον. Σε αυτές θα σταθούμε, καταλήγοντας σε μια δυάδα αρκετά αξιόλογη.

ΠΑΟΚ – Μπρίντιζι

Δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός πως η φετινή χρονιά θα είναι (πολύ) δύσκολη για τον ΠΑΟΚ. Έχει ήδη αλλάξει προπονητή, παρότι πέρασαν μόλις 40 μέρες από την αρχή της σεζόν, ενώ πρόσφατα γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων για το Κύπελλο. Η ιταλική Μπρίντιζι βρίσκεται σε καλύτερη (σαφώς) αγωνιστική κατάσταση. Με ρεκόρ 6-2 στο πρωτάθλημα της χώρας της και 2-2 στον θεσμό του Champions League, ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με στόχο το «ροζ φύλλο». Το ποντάρισμα υπέρ του ΠΑΟΚ στο Over 76,5 πόντων έχει πάντως μια λογική κόντρα σε μια ομάδα που δεν ξέρει τι θα πει «άμυνα».

Μορνάρ – Περιστέρι

Οι γηπεδούχοι είναι στην τελευταία θέση του ομίλου όπου μετέχουν στο Baskteball Champions League μετρώντας 0/4. Μετέχουν εξάλλου στην Αδριατική Λίγκα με ρεκόρ 3-3, χάνοντας πρόσφατα από την ΦΜΠ Βελιγραδίου με 92-83. Το Περιστέρι είναι στο 2-2 μέχρι στιγμής και ρεκόρ 5-1 στην Ελλάδα. Η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου (όπου δεν συνεχίζει ο Παναθηναϊκός, αρά υπάρχουν βλέψεις) έχει βελτιώσει ακόμη περισσότερο το κλίμα. Με όπλο την άμυνα του θα παλέψει το παιχνίδι απόψε. Πιθανό να μην ξεπεράσουν τους 79 πόντους οι γηπεδούχοι.

Δείτε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.gr

Share it