Search

Αποθέωσαν Τσιλιγγίρη Ένινγκ και Δεληζήσης, η μεγάλη ευκαιρία με την ΑΕΚ!

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αρη και γενικότερα στη μεγάλη κατηγορία έκανε την Κυριακή ο Απόστολος Τσιλιγγίρης(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Ο 19χρονος Ξανθιώτης γκολκίπερ πέρασε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στις καθυστερήσεις, έκανε σωστές επεμβάσεις, ο κόσμος τον αποθέωσε, ενώ στο φινάλε οι συμπαίκτες του τον αγκάλιασαν και του έδωσαν συγχαρητήρια όντας στο επίκεντρο των πανηγυρισμών. Μάλιστα τόσο ο αρχηγός της ομάδας όσο και ο τεχνικός της μίλησαν με τα καλύτερα λόγια εμψυχώνοντας τον και ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ(24/11)  οπού ο ξανθιώτης κίπερ αναμένεται να αγωνιστεί βασικός.

Απο τους παίκτες που εμψύχωσαν τον ξανθιώτη κίπερ τόσο κατά την είσοδο του όσο και μετά το τέλος του αγώνα ήταν ο αρχηγός των “κιτρινόμαυρων”, Γιώργος Δεληζήσης, που μιλώντας για το ντεμπούτο του “Τσιλι” ανέφερε: “Αυτές είναι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στα νέα παιδιά. Ο μικρός άρπαξε την ευκαιρία, έκανε και μία επέμβαση στο τέλος, τον βοήθησε πολύ και ο κόσμος. Μακάρι να έχει υγεία και θα τα πάει καλά”

Για το ντεμπούτο του ξανθιώτη κίπερ μίλησε και ο προπονητής του Άρη, με τον Γερμανό Μίχαελ Ένινγκ να τονίζει: “Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό το παιδί το οποίο από το πουθενά μπήκε στην 11αδα και πιστεύω ότι δεν το περίμενε. Ήταν φανταστική η αντίδραση του κόσμου που σηκώθηκε όρθιος και τον αποθέωσε για να τον εμψυχώσει. Δεν θα έχει πρόβλημα αλλά είναι στο χέρι μας να τον βοηθήσουμε για να είναι αυτός που πρέπει”

Share it