Search

Έδωσε την απάντηση της σε όσα κατήγγειλαν οι γονείς, η κεντρική διοίκηση του Εθνικού

Την απάντηση του σε όσα αναφέρθηκαν πριν λίγες ημέρες σε καταγγελία γονέων 13 νεαρών αθλητών της ομάδας βόλεϊ (θυμηθείτε εδώ), έδωσε με ανακοίνωση του ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Παράλληλα ο σύλλογος με έγγραφη επιστολή του απάντησε και στην ΕΣΠΕΘΡ για το σχετικό ζήτημα που προέκυψε όταν υπήρξε κλήση αθλητών του σε συγκεντρωτική προπόνηση υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η φιλοσοφία του Εθνικού ήταν και είναι η ανάπτυξη των τμημάτων υποδομών έτσι ώστε να δημιουργούμε αθλητές από τις ακαδημίες μας σε όλα μας τα αθλήματα.

Έχοντας αυτό ως γνώμονα δίναμε και συνεχίζουμε να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στους νέους αθλητές μας, οι οποίοι διακρίνονται για το ταλέντο τους.

Και μιας και μιλάμε για τα αναπτυξιακά τμήματα του Βόλεϊ , όπου έχουμε παράδοση παραγωγής καλών αθλητών, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα στους μικρούς αθλητές για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ουδέποτε ο Εθνικός στράφηκε εναντίον δεκαπεντάχρονων αθλητών είτε με τιμωρίες είτε με αποκλεισμούς.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας παραθέτουμε και δημοσιοποιούμε την επιστολή που δόθηκε από το Σύλλογο προς την ΕΣΠΕ. ΘΡ, όπου ξεκάθαρα αναφέρεται η αδυναμία ενημέρωσης των συγκεκριμένων αθλητών, διότι δεν παρουσιάζονται καθόλου στις προπονήσεις της ομάδας, χωρίς καμία αναφορά σε τιμωρία και αποκλεισμό, έτσι ώστε οι φορείς και ο ομοσπονδιακός προπονητής να ενεργήσουν με δική τους ευθύνη ανάλογα”.

Η απάντηση του Εθνικού στην ΕΣΠΕΘΡ

“Σε απάντηση του πιο πάνω αναφερόμενου εγγράφου σας, σας πληροφορούμε ότι οι αθλητές του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης που αναφέρονται στο έγγραφό σας, δεν προπονούνται πλέον στις Ακαδημίες μας και γι αυτό το λόγο δε μπορούν να ειδοποιηθούν να μετάσχουν στις συγκεντρωτικές προπονήσεις των κλιμακίων, έως ότου επιστρέψουν στις προπονήσεις του Συλλόγου.

Θα ειδοποιηθεί και ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ”

Share it