Search

Βρήκε δίχτυα μετά απο 1,5 χρόνο ο Χρήστος Λισγάρας! Τα 9 τέρματα του ηγέτη της Ξανθιώτικης άμυνας

Απο τις 25 Φεβρουαρίου του 2018 και τη νίκη με 2-0 επί του Απόλλων Σμύρνης είχε να σκοράρει ο Χρήστος Λισγάρας, που σκόραρε κόντρα στον Πανιώνιο που όμως δεν ήταν αρκετό καθώς οι Θρακιώτες γνώρισαν ήττα-σοκ απο την ομάδα της Νέας Σμύρνης(δείτε ΕΔΩ)

Να σημειώσουμε πως αυτό είναι το 8ο γκολ του Χρήστου Λισγάρα με την φανέλα της Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Super League, με τον έμπειρο αμυντικό να έχει σκοράρει 3 τέρματα το 2014-2015, 2 το 2017-2018 ενώ ένα γκολ πέτυχε της σεζόν 2015-2016 και 2016-2017.

Πιο συγκεκριμένα αξίζει να αναφέρουμε πως ο Γιαννιώτης στόπερ σκόραρε στις νίκες με Εργοτέλη, ΟΦΗ, Απόλλων Σμύρνης και Βέροια, στην περσινή ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, ενώ παρότι σκόραρε η Ξάνθη γνώρισε την ήττα απέναντι σε Παναιτωλικό, Πλατανιά και τον Πανιώνιο την Κυριακή.

Βέβαια να σημειώσουμε πως ο “Λισγα” φέτος σκόραρε και στο ματς του Κυπέλλου οπού η Ξάνθη έχασε στην Λάρισα με 2-1 απο τον Απόλλωνα. Ο ηγέτης της ξανθιώτικης άμυνας έδειξε απο τα φιλικά του καλοκαιριού πως βλέπει δίχτυα, όμως δεδομένα θα πρέπει ο Κίκο Ραμίρεθ να βρει τον τρόπο να σκοράρουν οι επιθετικοί του και όχι να περιμένει απο τους αμυντικούς του να λύνουν τον… “γόρδιο δεσμό”

Share it