Search

Διπλό στο Κιλκίς με 10 παίκτες η Αλεξανδρούπολη, ματσάρα στη Γενησέα! Τα αποτελέσματα της 8ης αγ. και η βαθμολογία

Επιβεβαίωσε τις προσδοκίες πως θα ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική, η 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η αγωνιστική που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά είχε πολλά γκολ και αρκετό πάθος, ενώ για τις ομάδες τις Θράκης το πρόσημο είναι θετικό. Η Ένωση Αλεξανδρούπολης πήρε σπουδαίο διπλό στο Κιλκίς, ενώ απο έναν βαθμό πήραν οι ομάδες της Ξάνθης με το ντέρμπι του νομού να χαρίζει ιδιαίτερες συγκινήσεις και τέσσερα τέρματα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες!

Η Ένωση Αλεξανδρούπολης συνέχισε την ανοδική της πορεία στο πρωτάθλημα και κατέκτησε ένα σημαντικό διπλό στην έδρα του Κιλκισιακού, με τον οποίο ισοβαθμούσε πριν το ματς, και παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ απ’ το γκολ του Κουκουλέκη στο 40′. Καθοριστική για την έκβαση της αναμέτρησης ήταν η ισοφάριση για την Αλεξανδρούπολη με τον Μαλτέζο στο 42′ πριν αποχωρήσουν οι δύο ομάδες για το ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι που ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού πήραν το προβάδισμα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Πατσιώρα στο 51ο λεπτό και κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα παρά την αποβολή του Λίτσιου στο 63′ και το αριθμητικό μειονέκτημα.

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Γενησέας, εκεί όπου μπήκαν τέσσερα τέρματα, ενώ υπήρχε και μία αποβολή. Οι φιλοξενούμενοι του Άρη Αβάτου ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ στις καθυστερήσεις του α’ μέρους με τον Γκέκα. Στην επανάληψη οι ισορροπίες ανατράπηκαν μόλις στο 56ο λεπτό, όταν ο Νομικός αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς ανέτρεψε τον Πιλτικάκη εκτός περιοχής και καθώς αυτός τον είχε περάσει και ήταν έτοιμος να ισοφαρίσει σε κενή εστία. Ο Ηρακλής Ζυγού εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω και κατάφερε να κάνει την ανατροπή με δύο γκολ του Χασιώτη στο 68′ και στο 70′. Όμως ο Άρης Αβάτου, παρά την πολύ δύσκολη κατάσταση που είχε διαμορφωθεί γι’ αυτόν με το σκορ στο 2-1 και με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να φτάσει στο 2-2 με τέρμα του Ζωσιμίδη στο 75′, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Στο μοναδικό παιχνίδι χωρίς γκολ, Ορφέας Ξάνθης και Αετός Ορφανού έμειναν στο 0-0, παρά το γεγονός πως είχαν και οι δύο ομάδες τις στιγμές τους για να πετύχουν κάποιο τέρμα, με τον Ορφέα να έχει ως κύριο εκφραστή των τελικών προσπαθειών τον Μαυρόπουλο (56′ και 85′).

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, τα τοπικά ντέρμπι του νομού Καβάλας και του νομού Σερρών είχαν ως νικήτριες τις φιλοξενούμενες ομάδες, που φάνταζαν και τα φαβορί. Νέστος Χρυσούπολης και Πανσερραϊκός έφυγαν με τους τρεις βαθμούς και βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της ναθμολογίας. Παράλληλα άνοιξαν τη διαφορά με τον Πανδραμαϊκό, ο οποίος υπέστη εντός έδρας συντριβή με 0-4 απ’  τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, με τους Σερραίους να ισχυροποιούν τη θέση τους στις πρώτες θέσεις.


Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Migato Ξάνθης

Migato Ξάνθη

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.


Αποτελέσματα

Γήπεδο Γενησέας: Ηρακλής Ζυγού – Άρης Αβάτου (0-1) 2-2 (68′, 70′ Χασιώτης / 45+ Γκέκας, 75′ Ζωσιμίδης)

Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – Αετός Ορφανού (0-0) 0-0

Γήπεδο Κιλκίς: Κιλκισιακός – Ένωση Αλεξανδρουπολης (1-1) 1-2 (40′ Κουκουλέκης / 42′ Μαλτέζος, 51′ Πατσιώρας πεν.)

Γήπεδο Θάσου: Δόξα Θεολόγου – Νέστος Χρυσούπολης (0-1) 0-1 (10′ Νάκας)

Γήπεδο Δράμας: Πανδραμαϊκός – Απόλλων Παραλιμνίου (0-2) 0-4 (8′ Κουτζαβασίλης, 17′ Καριοφύλλης, 83′, 88′ Γαϊδαρτζής)

Γήπεδο Σερρών: Δόξα Κάτω Καμήλας  – Πανσερραϊκός (0-0) 1-2 (67′ Γεράκης / 62′ Τσιμίκας, 84′ Παπαβασιλείου)

Ρεπό: Κεραυνός Πέρνης

Βαθμολογία

1. Νέστος Χρυσούπολης 21 (18-6)

2. Πανσερραϊκός 18 (15-7)

3. Πανδραμαϊκός 16 (15-7)*

4. Αετός Ορφανού 15 (14-8)

5. Απόλλων Παραλιμνίου 14 (11-3)*

6. Δόξα Κάτω Καμήλας 10 (13-14)

7. Άρης Αβάτου 9 (10-9)*

8. Κεραυνός Πέρνης 8 (12-15)*

——————————————————-

9. Ένωση Αλεξανδρούπολης 7 (7-13)*

10. Ηρακλής Ζυγού 5 (6-9)*

-. Ορφέας Ξάνθης 5 (3-9)*

12. Κιλκισικός 4 (3-14)*

13. Δόξα Θεολόγου 1 (1-14)

*Έχουν κάνει το ρεπό τους

Share it