Search

«Γυάλισε» το μάτι των Κυκλώπων και ήρθε μεγάλη νίκη κόντρα στο Κιλκίς!

Με μία σπουδαία εμφάνιση οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης επικράτησαν 34-27 του ΓΑΣ Κιλκίς εντός έδρας πανηγυρίζοντας έτσι την δεύτερη τους νίκη σε 4 ματς στην φετινή Α2.

Οι παίκτες του Ηλία Παπαχρήστου ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα, έχτισαν πάνω σε μία διαφορά που πήραν από νωρίς και έφτασαν να προηγούνται ακόμα και με 9 γκολ.

Το παιχνίδι πρόσφερε θέαμα στους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», με τον Άκη Χαραλαμπίδη να πετυχαίνει 9 τέρματα και να οδηγεί τους Κύκλωπες. Από κοντά και ο Ηλίας Γκάρας με 6, ενώ εξαιρετικοί ήταν επίσης οι Μπουλταδάκης, Ανδρεαδάκης & Ναβροζίδης που βρήκαν δίχτυα από 5 φορές έκαστος. Σε πολύ καλή μέρα και οι δύο τερματοφύλακες των Κυκλώπων Καραβασίλης και Νικολαΐδης, ενώ και οι υπόλοιποι παίκτες ήταν εξίσου καλοί.

Σε ζωντανή σύνδεση με την Δέλτα Τηλεόραση που μετέδωσε το παιχνίδι οι άνθρωποι των Κυκλώπων δήλωσαν:

Δημήτρης Χαραλαμπάκης (Γ.Γ.Κυκλώπων): «Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Περιμέναμε πως θα επικρατούσαμε, γιατί βλέπουμε την προσπάθεια όλων και την ποιότητα του ρόστερ. Για όσους μας χλεύασαν, θα τούς πω ότι θα πρέπει να σέβονται τους Κύκλωπες. Από την Αλεξανδρούπολη θα περάσει μία ίσως και καμία ομάδα. Στην Α2 θα μείνουμε. Ωστόσο, θέλουμε δίπλα μας τόσο τον κόσμο, όσο και τον Δήμαρχο, γιατί αυτός ο συλλογος, που κρατάμε με νύχια και με δόντια, έχει τεράστια έξοδα. Η Δημαρχία θα πρέπει να σταθεί αρωγός προς όλους τους συλλόγους, να βοηθήσει οικονομικά, διότι η τοπική κοινωνία μπορεί να προσφέρει έως έναν βαθμό». Υπογράμμισε, ακόμη: «Δεν είμαστε εδώ, για να προβάλλουμε τον εαυτό μας, αλλά την πόλη. Διαφημίζουμε την Αλεξανδρούπολη παντού».
Κατέληξε λέγοντας: «Ενόψει του τουρνουά Κυκλωπάκι, νοικιάσαμε 120 δωμάτια στην πόλη. Θα έρθουν 350 άτομα συν τους γονείς, που θα αφήσουν χρήματα στην πόλη. Αυτό ονομάζεται αθλητικός τουρισμός. Βγάζουμε συνέχεια παίκτες, έχουμε, επίσης, πολλά παιδιά που μπαίνουν σιγά σιγά στο πνεύμα και μέσα στα επόμενα χρόνια θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα».

Ηλίας Παπαχρήστου (προπονητής): «Παίξαμε πάρα πολύ καλά, πετύχαμε πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σ’ έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Είχαμε ψυχή και αποφασιστικότητα. Γνωρίζαμε ότι θα πιεστούμε από τον ΓΑΣ Κιλκίς, είναι έμπειρη ομάδα. Η ομάδα πρέπει να σωθεί. Ευχαριστούμε τον κόσμο, που στάθηκε στο πλάι μας».
Όσον αφορά στην αποχώρηση της Αναγέννησης Άρτας από το Πρωτάθλημα, τόνισε: «Ηττηθήκαμε μέσα στην Άρτα (σ.σ. 3η αγωνιστική) και αυτό μας στεναχωρεί, γιατί οι υπόλοιπες ομάδες θα πάρουν ακούραστα τους βαθμούς. Θα καλύψουμε, όμως, την απώλεια με νίκη σε άλλο ματς. Θεωρώ ότι η σωτηρία θα έρθει πιο εύκολα απ’ ο, τι πιστεύαμε».

Νίκος Μπουλταδάκης (παίκτης): «Πήραμε το προβάδισμα από την αρχή, κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια. Όσα δουλέψαμε στις προπονήσεις, μας βγήκαν στο ματς. Δεν διστάσαμε και πήραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορεί να είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, όμως τα καταφέραμε. Προσωπικά, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι».

Τα 5λεπτα: 2-1, 5-2, 9-5, 12-8, 15-11, 18-13 (ημίχρονο), 22-16, 23-18, 25-18, 27-20, 29-23, 34-27 (τελικό).

Κύκλωπες Αλεξ/πολης (Παπαχρήστου): Καραβασίλης Δ., Νικολαΐδης, Ανδρεαδάκης 5, Γκάρας 6, Δέτσιος, Καραβασίλης Β. 1, Κωστόπουλος, Λαιλισίδης 2, Μαμούρης, Μπασδάνης, Μπουλταδάκης 5, Ναβροζίδης 5, Οικονόμου 1, Πέξας, Χαραλαμπάκης, Χαραλαμπίδης.

ΓΑΣ Κιλκίς (Δενδράκης): Χοτζούδης 1, Τριαναταφύλλου, Κοβλακάς, Βαφειάδης, Φαχουρίδης Σ. 5, Φαχουρίδης Α. 2, Φαχουρίδης Π. 7, Αναστασιάδης 2, Μαυρόπουλος Χ. 4, Μαυρόπουλος Α. 2, Σάκαλης, Γιαβασίδης 3, Πετρίδης, Βιολιτζής 1.

Share it