Search

Pregame: Εκτός οι πρωτοπόροι ντέρμπι για πεντάδα και ουρά στην 9η στροφή της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης(15:00 LIVE SportsAddict)

Με τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε κορυφή και ουρά.

Η πρωτοπόρος Αναγέννηση αγωνίζεται στην Διομήδεια κόντρα στον Απόλλωνα, ενώ δύσκολη έξοδο έχει ο Φίλιππος Δροσερού στο Κουτσό. Δυνατά παιχνίδια με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον θα έχουμε στην Φελώνη οπού η τρίτη Βιστωνίδα θα υποδεχτεί την 4η Ασπίδα Ξάνθης, ενώ στον Πετεινό ο Άρης που θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες υποδέχεται τον φορμαρισμένο Εχίνο Σπορ.

Στη Νέαπολη με νέο προπονητή στο τιμόνι(δείτε ΕΔΩ) ο 5ος της βαθμολογίας Απόλλων Ξάνθης υποδέχεται τον Ερμή Μάνδρας που θέλει αποτέλεσμα για να ξεφύγει απο την 10η θέση. Ενώ τέλος  “εξάποντα” ματς θα έχουμε σε δύο γήπεδα, στην Γενησέα Ελπίδα και Εράσμιο προέρχονται από βαριές ήττες και ψάχνουν νίκη “γιατρικό”, ενώ στην Κεντητή η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Άτλα Σελίνου με φόντο τη νίκη που θα τους δώσει την ευκαιρια να “ανασάνουν” βαθμολογικά.

Το pre game και την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 16:00 όταν και δοθεί η σέντρα:

Σάββατο 9/11, Ώρα 15:00(LIVE Sportsaddict)

Γήπεδο Νεάπολης: Απόλλων Ξάνθης – Ερμής Μάνδρας  (Ανεστίδης, Τσίκας, Ασικίδης)

Γήπεδο Κουτσού: Π. Μελάς Κουτσού – Φίλιππος Δροσερού  (Γκαϊτατζής, Κοτινούδης, Πασιάς)

Γήπεδο Κεντητής: Κεντητή – Άτλας Σελίνου  (Σάββογλου, Χρυσέλης Γ., Τσιτσής)

Γήπεδο Διομηδείας: Απόλλων Διομηδείας – Αναγέννηση Θαλασσιάς  (Ουζουνίδης, Οτουζμπίρ, Παπαδόπουλος)

Γήπεδο Γενησέας: Ελπίδα Γενησέας – Κεσσάνη Ερασμίου  (Ελευθεράκης, Χρυσέλης Απ., Δανδανόπουλος)

Γήπεδο Πετεινού: Άρης Πετεινού – Εχίνος Σπορ  (Τσοπουλίδης, Γκοντόλιας, Εμίν Κεχαγιά)

Γήπεδο Φελώνης: Βιστωνίδα – Ασπίδα Ξάνθης  (Δρακίδης, Σπάρταλης, Ιωαννίδης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it