Search

Pre Game: Η προαναγγελία της 6ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict Καλησπέρα σας!

Η ποδοσφαιρική δράση στην Ροδόπη συνεχίζεται σήμερα, με το SportsAddict να δηλώνει προφανώς και πάλι παρόν! Έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις των σημερινών αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει 45′ πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 14:15.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

Στους Αγίους Θεοδώρους η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου υποδέχεται στο ντέρμπυ ουραγών της αγωνιστικής την Αναγέννηση Παγουρίων, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν με την σειρά τους την πρώτη τους νίκη στο Πρωτάθλημα. Στο τοπικό ντέρμπυ της αγωνιστικής που επανέρχεται στις επάλξεις μετά από μερικά χρόνια, ο Αετός Μίσχου που έχει “πατήσει” πεντάδα αντιμετωπίζει την Δόξα Σώστη, ενώ στο Νέο Σιδηροχώρι η τοπική Δόξα μετά το σπουδαίο διπλό επί του Πανθρακικού, φιλοξενεί τον Ορφέα Ξυλαγανής που προέρχεται από απρόσμενη ήττα και μένει να φανεί πώς θα αντιδράσει.

Στο Ενωσιακό γήπεδο η Δόξα Γρατινής αντιμετωπίζει το Κόσμιο με σκοπό να επιτρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ τέλος στο σπουδαιότερο ματς της αγωνιστικής ο Πανθρακικός και Ελπίδα Σαπών διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ντέρμπυ κορυφής. Οι γηπεδούχοι θεωρητικά έχουν δύο πλεονεκτήματα στο σημερινό ματς, μαις που αφενός θα αγωνιστούν μπροστά στο κοινό τους και πάλι και αφετέρου θα τεθούν υπό την καθοδήγηση του Νίκου Μπαχαρίδη στην επιστροφή του στον σύλλογο, με την στατιστική να δείχνει θετικά αποτελέσματα στις ομάδες με νέους προπονητές στον πάγκο τους. Ωστόσο η Ελπίδα, που φέτος θυμίζει την προπέρσινη ομάδα που έχασε τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική, οδεύει στο ΔΑΚ με σκοπό το θετικό αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, με μεγάλο όπλο την άμυνα της.

Θυμηθείτε τους διαιτητές των αναμετρήσεων!

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, αποκλειστικά μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου-Αναγέννηση Παγουρίων

Αετός Μίσχου-Δόξα Σώστη

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Ορφέας Ξυλαγανής

Δόξα Γρατινής-ΠΑΟΚοσμίου

Πανθρακικός-Ελπίδα Σαπών

Share it