Search

Photos: Ανατροπή στην ανατροπή και ήττα έκπληξη απο τον Πανιώνιο για τους Νέους της Ξάνθης!

Ήττα-σοκ υπέστησαν οι Νέοι της Ξάνθης απο τον Πανιώνιο και ειδικά όπως εξελίχθηκε το ματς, για την 10η αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων υποδέχθηκε την αντίστοιχη ομάδα του Πανιώνιου.

Στο δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι τους, οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή γνώρισαν την ήττα με 3-4 μετά από ένα παιχνίδι με διακυμάνσεις στο σκορ. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την αναμέτρηση με χαμένες ευκαιρίες του Τσιπούρα και του Φάκκη, ενώ ενδιάμεσα στο 16′ ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ με τον Σταμάτη. Στο 35′ ο Τσιπούρας ισοφάρισε με σουτ ενώ στο 41′ το 2-1 έκανε ο Φάκκης για την ξανθιώτικη ομάδα. Στο 65′ και το 68′ όμως ο Γρίβας με δύο γκολ έκανε το 2-3 και στο 76′ έγινε το 2-4 για τους φιλοξενούμενους. Στο 89′ ο Τσιπούρας διαμόρφωσε το τελικό 3-4. Μετά την 2η διαδοχική εντός έδρας ήττα οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 12 βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς τους Γιώργο Χρυσέλη και Σπύρο Σπάρταλης της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Στεπάνοβιτς, Μανίσογλου, Τσιτσεκίδης (77′ Γκασιμπαγιατζίδης), Λεωντσάκος, Νιαζήφογλου (70′ Τσιεγγελίδης), Τενεκές, Πιτσώλης (46′ Παπαδόπουλος), Θυμιάνης, Τσιλιγγίρης (51′ Μπάκος), Τσιπούρας, Φάκκης.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it