Search

Πρώτη ήττα στη σαιζόν για την Κ15 της Ξάνθης στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου του Πρωταθλήματος Παίδων  η K-15 της Ξάνθης που έχασε στο αθλητικό κέντρο Lolas απο την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ με 4-0.

Η ομάδα του Θεόφιλου Χατζηστάθη δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το εκτός έδρας παιχνίδι γνωρίζοντας την ήττα με 4-0 με τους γηπεδούχους να σκοράρουν από δύο φορές σε κάθε ημίχρονο. Την αρχή έκανε ο Αδάμ στο 10′, για να έρθει στο 25′ ο Γκούμας με το 2-0 να μένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους παρά της ευκαιρίες που είχαν οι ξανθιώτες. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσαν οι Βασιλειάδης και Γανόπουλος που σκόραραν στο 70′ και 75′.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ έπιασε την Ξάνθη  στην πρώτη θέση, έχοντας ματς λιγότερο, με της δύο ομάδες να έχουν απο 9 βαθμούς έκαστος.  Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φώτης Τζίκας (Μαδίτσης – Φακανας) της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ταξίδης, Γκουντάκης (40′ Γουναρίδης), Ζαχαρής, Θωμάι, Παπακωνσταντίνου (40′ Μπογιατζόπουλος), Τσελεμπάκης, Τουλουμενίδης, Νικολαΐδης, Βαρσάμης, Πιστικός, Μεσίνης (40′ Ζεκυράι)

Share it