Search

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη των Εφήβων της Ξανθης στην έδρα του ΠΑΟΚ

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη με 3-1 στην Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ για την Κ17 της Ξάνθης, στο αθλητικό κέντρο Lolas για την 9η αγωνιστική του Εφηβικού Πρωταθλήματος. νίκη που αναπτέρωσε της ελπίδες της για πρόκριση στο Final 4 .

Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη  αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 8′ με τέρμα του Αλή Ερτορούλ, παίρνοντας το προβάδισμα που διατήρησαν παρά την πίεση των γηπεδούχων μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο οι παίκτες της Ξάνθης ξεκίνησαν με γκολ, με τον Αλή Ερορούλ στο 48′ να παίρνει το ριμπάουντ με την απόκρουση του κίπερ στο σουτ του Τσαγγαλίδη. Με την απάντηση των γηπεδούχων να έρχεται στο 55′ με τον Μπάμπουρα, η ομάδα του ΠΑΟΚ πίεσε για την ισοφάριση με τους ξανθιώτες να αποδίδουν εξαιρετικά στην άμυνα και να κρατούν το προβάδισμα ενώ έβγαιναν επικίνδυνα στην κόντρα επίθεση καταφέρνοντας μάλιστα σε μία απο αυτές στο 92′ να σκοράρουν με τον Καρανικόλα για το τελικό 1-3 υπέρ του ΑΟΞ.

Μεγάλη νίκη για την Ξάνθη που έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ, είχε 7/7, και έφτασε τους 15 πόντους ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης διατηρήθηκε στην κορυφή με 21 βαθμούς. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιώτης Μιχαλούδης με βοηθούς τους Γούτα και Τσιρωνά της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Αδαμίδης, Χασάνογλου, Μελενικιώτης, Τσαγγαλίδης, Ζιπίδης(55′ Καρανικόλας), Ισαακίδης, Αλή Ερτορούλ(85′ Μαυροκέφαλος), Καρατλίδης(75′ Ιωσηφίδης), Γκαρνέτας(75′ Αραμπατζής), Ζιάκας(75′ Ιγνατιάδης)

Share it