Search

Κοιτάμε δεξιά στο ντέρμπι και την Αγγλία!

Ματσάρες έχουμε στο κουπόνι του Σαββάτου και οι πάρα πολλές επιλογές που έχουμε, μας δίνουν πολύ καλές επιλογές για να πληρωθούμε. Εμείς πάμε με δύο διπλές ευκαιρίες, στο ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα και τη μάχη της Λέστερ με την Άρσεναλ.

 

Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ

 

Μπορεί να μην έκανε καμία «διαστημική» εμφάνιση, η Μπάγερν ωστόσο ήταν την Τετάρτη αυτή που έπρεπε κόντρα στον Ολυμπιακό. Επικράτησε με σκορ 2-0 χωρίς να του επιτρέψει να κάνει πολλά πράγματα. Έφτιαξε έτσι την ψυχολογία της μετά την ξεγυρισμένη πεντάρα από την Άιντραχτ και ενώ το αποψινό είναι το πρώτο του Χάνσι Φλικ στον πάγκο της στο πρωτάθλημα. Τα τελευταία χρόνια οι Βαυαροί έχουν «χτίσει» τρομερή παράδοση κόντρα στη Ντόρτμουντ, με τέσσερις σερί νίκες και συνολικά 20-2 τέρματα. Από την άλλη, η Μπορούσια έκανε σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στην Ίντερ και πήρε τη νίκη με σκορ 3-2. Είχε πολύ πειστική εικόνα και ενώ «τρέχει» σερί τριών νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα την περασμένη εβδομάδα είχε επιβληθεί εντός έδρας με σκορ 3-0 της Βόλφσμπουργκ. Είναι αλήθεια πως οι Βεστφαλοί ρολάρουν περισσότερο από τους γηπεδούχους. Από τη στιγμή που υπάρχει αξία δεξιά, αξίζει το ρίσκο και θα πάμε με τη διπλή ευκαιρία της Ντόρτμουντ. Χ2 λοιπόν.

 

Λέστερ – Άρσεναλ

 

Συνεχίζει εντυπωσιακά η Λέστερ, η οποία πέρασε από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας με σκορ 2-0. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τις «αλεπούδες», που πλέον βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στον αντίποδα η Άρσεναλ πήγε χωρίς να ανεβάσει στροφές στην Πορτογαλία. Πήρε το 1-1 από τη Γκιμαράες και έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την πρόκριση. Σε κάθε περίπτωση, οι γηπεδούχοι μπορεί να βρίσκονται σε καλή φόρμα, αλλά οι αποδόσεις αδικούν τους Λονδρέζους. Είναι μεν ασταθείς, έχουν ωστόσο την ποιότητα για να φύγουν με βαθμό, ή βαθμούς από το Λέστερ. Πάμε με το Χ2 και εδώ.

 

Μάθε στο Foxbet.gr όλα τα μυστικά για τη ρουλετα!

Share it