Search

Ανατροπή και νίκη για την ΑΕ Κομοτηνής στο Θρακιώτικο ντέρμπι με Ερμογένη Ξάνθης!

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής ήταν η μεγάλη νικήτρια του Θρακιώτικου ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών, με την ομάδα του Ηλία Κρεούζη παρότι βρέθηκε να χάνει έκανε εντυπωσιακή αντεπίθεση και έφτασε σε καθαρή νίκη με 3-1 κερδίζοντας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Η ομάδα του Δημήτρη Παρασκευόπουλου αιφνιδίασε την ΑΕΚ και σε ένα πολύ δυνατό πρώτο σετ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ σε όλο το σετ φτάνοντας στο 27-25 και το 1-0. Η αντίδραση όμως των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο δεύτερο σετ έχοντας πολύ καλή παρουσία σε άμυνα και επίθεση κατάφερε να ισοφαρίσει με σχετική άνεση(25-13). Το τρίτο σετ ήταν αντάξιο της ποιότητας και του ταλέντου των δύο ομάδων, όπως και το πρώτο, με την ΑΕ Κομοτηνής να επικρατεί στο όριο, ενώ στο τέταρτο σετ οι γηπεδούχοι έχοντας πάρει καλή ψυχολογία απο το 2-1 ήταν πιο ψύχραιμή και εύστοχη φτάνοντας στο 25-18 και την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της ΑΕΚ φτάνει με αυτό το τρίποντο στους 7 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Ερμογένη Ξάνθης παραμένει στους 4 ενώ αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα, αμφότερες εκτός, για τους ξανθιώτες στο πρωτάθλημα της Α2

Τα σετ: 25-27, 25-13, 27-25, 25-18

Φωτο αρχείου απο το φιλικό των δύο ομάδων προ μηνός

Share it