Search

Τρία μετάλλια για την Ελληνική Πολεμική Αγωγή στο Πανευρωπαϊκό της Ρουμανίας!

Ένα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές της Ελληνικής Πολεμικής Αγωγής στο Πανευρωπαϊκό που έλαβε χώρα στη Ρουμανία.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Κυνηγόπουλος πήρε το χρυσό στον Αγώνα Παγκρατίου και το ασημένιο στο Κάτω Παγκράτιο, ενώ ο Δημήτρης-Γιάννης Κουρτίδης το ασημένιο στο Κάτω Παγκράτιο.

Σε ανάρτηση τους οι άνθρωποι του συλλόγου της Αλεξανδρούπολης αναφέρουν μεταξύ άλλων:

“Ειναι ιδιαίτερη Τιμή και Ευθύνη να προετοιμάζεις Αθλητές οι οποίοι καλούντε να αντιπροσωπεύσουν την υπέρτατη ιδέα που λέγεται Πατρίδα και να ντύνονται στα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος δείνοντας όχι μόνο το παρών αλλά και την ίδια τους την ψυχή για να φανούν αντάξιοι του Εθνοσυμου που Πρεσβεύουν.

Ειναι ιδιαίτερα συγκινητικό που παρ’ όλλες τις αντιξοότητες ειδικά της προετοιμασίας, λόγο του ότι αναγκαστήκαμε όλο το Σεπτέμβριο να κάνουμε Προπόνηση σε αυτοσχέδιες Παλαίστρες λόγο της έκτακτης αλλαγής χώρου του Συλλόγου , και με ότι απρόοπτο υπήρξε πριν αλλά και κατά την διάρκεια του ταξιδιού, επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα και απέδωσε πλήρως η Προπόνηση.

Ευχαριστούμε τον Θεό που Ζήσαμε , Παλαίψαμε και Επιτύχαμε στην Πρώτη μας Συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδος τα μέγιστα Δυνατά.

Ευχαριστούμε Τέλος Την Μαρία Γκαβουγιωργου και τον Τάσο Πάσχο που μας ακολούθησαν σε όλο αυτό , το μακρυνό Ταξίδι και υπέμειναν ότι περάσαμε και ήταν άμεσα εμπλεκόμενοι σε ότι καλό η κακό ακολούθησε αυτές τις ημέρες!”

Share it