Search

Δωρεά φορτηγού από τον ΤΑΡ στο Δήμο Αβδήρων!

Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής και Περιβαλλοντικής Επένδυσης η εταιρεία ΤΑΡ η οποία αναπτύσσει το έργο του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου, εφαρμόζει πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης σε περιοχές που επηρεάζονται από τις εργασίες της εταιρείας με σκοπό τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων στις τοπικές κοινωνίες.

Ο Δήμος Αβδήρων στο πλαίσιο του ως άνω προγράμματος της εταιρείας προχώρησε στις απαιτούμενες ενέργειες και αιτήθηκε τη χρηματοδότηση της προμήθειας ενός τριαξονικού φορτηγού το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες σε χωματουργικές εργασίες του Δήμου.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η παράδοση του τριαξονικού φορτηγού, μάρκας Mercedes-Benz Arocs 2643K- 6×4, συνολικής αξίας 141.360,00€. Το συγκεκριμένο φορτηγό διαθέτει εξακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα, κυλινδρισμού 10 lt περίπου, ισχύος 428HP, σύγχρονης τεχνολογίας και ανάλογης ροπής. Κιβωτάμαξα ανατρεπόμενη ωφελίμου φορτίου 13,5 τόνων, κατάλληλη για τη μεταφορά αδρανών υλικών, μπαζών, προϊόντων εκσκαφής κλπ.

Να αναφέρουμε και τις υπόλοιπες δωρεές που έχουν πραγματοποιηθεί από την εταιρεία ΤΑΡ:

  • Ειδικής ράμπας πρόσβασης στη θάλασσα SEATRACK για ΑΜΕΑ (λειτουργεί στην παραλία Αβδήρων, περιοχή Λεύκιππος)
  • Μηχανήματος καθαρισμού παραλιών
  • Τοποθέτηση κεντρικής θέρμανσης στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.)

Επίσης έχει προγραμματιστεί και η δωρεά δυο μηχανημάτων έργου μιας τσάπας και ενός JCB.

Ο Δήμαρχος Αβδήρων ευχαριστεί την εταιρεία TAP για την δωρεά του τριαξονικού φορτηγού, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, στο Δήμο προς όφελος των συνδημοτών μας.

Share it