Search

Μια βόλτα στα… αστέρια!

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ η αποψινή με το ενδιαφέρον να βρίσκεται πλέον στα ύψη. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται αύριο, όμως σήμερα υπάρχουν εξίσου σημαντικά παιχνίδια. Ξεχωρίζει το Ντόρτμουντ-Ίντερ, αλλά θεωρούμε πως προκύπτουν «ευκαιρίες» σε άλλα δυο γήπεδα.

Τσέλσι – Άγιαξ

Οι Λονδρέζοι πέρασαν με το διπλό από την Ολλανδία (1-0) στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Δεν ήταν καλύτεροι, όμως με τον Μπατσουαγί στο 86′ «απέδρασαν» με τους τρεις βαθμούς. Ο Άγιαξ σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο, όμως μέσω VAR το τέρμα ακυρώθηκε. Τα πηγαίνει περίφημα στο πρωτάθλημα, ενώ έχει περάσει και από την Βαλένθια (3-0). Υπάρχει αξία στο διπλό σε στοίχημα χωρίς ισοπαλία. (2 DNB).

Μπαρτσελόνα – Σλάβια Πράγας

Οι Καταλανοί κέρδισαν πολύ δύσκολα μέσα στην Πράγα (2-1), και αυτό το αποτέλεσμα τους φέρνει στην πρώτη θέση με επτά βαθμούς.Κακή εμφάνιση όμως στο πρωτάθλημα και τραγική ήττα με 3-1 στο Λεβάντε, με τον Βαλβέρδε να δηλώνει χαρακτηριστικά πως χάθηκε ένα παιχνίδι και τίποτα περισσότερο. Οι Τσέχοι από την πλευρά τους έχουν μείνει στον έναν βαθμό, όμως απόψε θα αγωνιστούν δίχως άγχος. Συν τοις άλλοις, θα έχουν και 4.500+ φίλους τους στην Βαρκελώνη και ίσως καταφέρουν να βρουν ένα σκορ. Στο 2,05+ το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες.

Τα καλύτερα προγνωστικά για το Τσάμπιονς Λιγκ στο Foxbet.gr!

Share it