Search

Επιστρέφει “σπίτι” του ο Νίκος Μπαχαρίδης! Ξανά στον πάγκο των “πράσινων” μετά απο 5 χρόνια

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για το Νίκο Μπαχαρίδη που επιστρέφει στον πάγκο του Πανθρακικού, στον οποίο πέρα απο ποδοσφαιριστής και αρχηγός της έχει διατελέσει και προπονητής τόσο στην Ανδρική όσο και στα τμήματα Υποδομής.

Η ομάδα του Πανθρακικού επιμένει στα “δικά” της παιδιά και έτσι μετά την λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Γεμενετζή η διοίκηση επέλεξε να προχωρήσει στην έναρξη της συνεργασίας της με έναν άνθρωπο που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του Πανθρακικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την πρόσληψη του Νίκου Μπαχαρίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Ο Νίκος Μπαχαρίδης σαν ποδοσφαιριστής φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα με τον πυρσό στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης και έφτασε μέχρι τα σαλόνια του πρωταθλήματος της Super League.

Στις επαγγελματικές κατηγορίες πραγματοποίησε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League σημειώνοντας 1 γκολ, 24 στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και 27 σε αυτό της Γ’ Εθνικής (1 γκολ).

Πανηγύρισε όλες τις μεγάλες στιγμές του Πανθρακικού αλλά και δύσκολες στιγμές.

Στον Πανθρακικό στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής στην ανδρική ομάδα, στην Κ20 αλλά υπηρέτησε την ομάδα μας από το πόστο του Γενικού Αρχηγού.

Σαν προπονητής έχει εργαστεί επίσης σε ΑΕΝ Χιλής, Έβρο Σουφλίου, Δόξα Προσκυνητών και Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου πανηγυρίζοντας με όλες μεγάλες στιγμές με πιο πρόσφατη την κατάκτηση του νταμπλ ως προπονητής της ομάδας του Ιάσμου. #panthrax

Share it