Search

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο ΓΑΣ Κομοτηνή με νίκη επί του Έσπερου Λαμίας! (photos)

Πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση ο ΓΑΣ Κομοτηνή επικράτησε 85-78 του Έσπερου Λαμίας, πετυχαίνοντας έτσι τη δεύτερη νίκη του στη Β’ Εθνική μετά από εκείνη της πρεμιέρας επί του Ερμή Λαγκαδά.

Η ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη ήταν μπροστά στο πρώτο δεκάλεπτο με 26-21, περίοδος κατά την οποία κάθε ομάδα πέτυχε από 3 τρίποντα. Στο 2ο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ πάτησε γκάζι και το ημίχρονο τελείωσε με 48-35 υπέρ του, με τον Καδήρ να είναι σε πολύ καλή μέρα. Η τρίτη περίοδος δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα της Ροδόπης, καθώς η διαφορά των 13 πόντων ψαλιδίστηκε και ο Έσπερος στο φινάλε αυτής ήταν 5 πόντους πίσω στο σκορ (60-55). Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Κομοτηνής παρουσιάστηκε αποφασισμένη για τη νίκη. Πήρε και πάλι διαφορά 13 πόντων, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν ξανά στους 5, αλλά οι Θρακιώτες δεν τους επέτρεψαν να αποκτήσουν ελπίδες για κάτι παραπάνω, προηγήθηκαν ακόμα και με 11 και τελικά επικράτησαν 85-78.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα η μεγαλύτερη διαφορά με την οποία προηγήθηκε ο ΓΑΣ ήταν 15 πόντοι, ενώ πέρα από τον Καδήρ ξεχώρισαν επίσης οι Λεπτοκαρίδης και Λεχούδης, ενώ και οι υπόλοιποι κινήθηκαν σε πολύ αξιόλογα επίπεδα.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it