Search

Photos: Έμεινε στις ευκαιρίες ο Ορφέας Ξάνθης που παραμένει χωρίς νίκη εντός, νίκη με διπλό χτύπημα Μπελμανί για Πανδραμαϊκό!

Την τρίτη ήττα του σε εντός έδρας ματς υπέστη ο Ορφέας Ξάνθης, που όπως και στα προηγούμενα είχε ευκαιρίες όχι όμως ευστοχία κάτι που είχαν οι αντίπαλοι του, με τον Πανδραμαϊκό να είναι εξαιρετικά εύστοχος και να φεύγει με σπουδαίο διπλό που τον διατηρεί σε απόσταση αναπνοής απο την κορυφή. Πολλά παράπονα υπήρχαν απο τους γηπεδούχους για τα δύο γκολ της Δραμινής ομάδας.

Στο παιχνίδι του ΑΟΞ  η ομάδα του Ορφέα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς όμως βρήκε μπροστά της έναν εξαιρετικό Παγκάκη. Ο κίπερ των Δραμινών έκανε τρομερή επέμβαση στο σουτ του Κώστα Ξαντινίδη μετά απο ασίστ του Τσέκου, αλλά και ένα λεπτό αργότερα στο δυνατό σουτ του Κουκουρίγκου. Μετά το ορμητικό πρώτο δεκάλεπτο των γηπεδούχων οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν και να απειλήσουν στο 23′ με τον Μπελμανί αλλά και στο 25′ με χτύπημα φάουλ του Διαμαντίδη που σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Ρούφου. Η απάντηση των ξανθιωτών ήρθε στο 39′ όταν μετά απο σέντρα του Μελισσόπουλου ο Χίντ Ιμέρ πήρε την κεφαλιά που πέρασε ελάχιστα δίπλα απο το τέρμα του Πανδραμαϊκού, στην τελευταία αξιόλογη στιγμή του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και αφού απείλησε με σουτ του Αχαλινόπουλου που δεν βρήκε στόχο, κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 71′ όταν το δυνατό σουτ του Αχαλινόπουλου σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Ρούφου με τον Μπελμανί να παίρνει το ριμπάουντ και απο κοντά με πλασέ να κάνει το 0-1, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ του Βραζιλιάνου φορ.

Οι ξανθιώτες ανέβηκαν ψηλά θέλοντας να ισοφαρίσουν χάνοντας καλή στιγμή στο 80′ σε δυνατό σουτ του Ξαντινίδη που δεν βρήκε στόχο αλλά και ένα γύρισμα του Χαλίλ Ιμπράμ. Με όλο τον Ορφέα ψηλά η ομάδα της Δράμας έβγαινε συνεχώς επικίνδυνα στην αντεπίθεση, σε μια απο αυτές  στο 86′ ο Μπελμανί βγήκε μόνος απέναντι στον Ρούφο με τον Βραζιλιάνο να τον κρεμάει για το 0-2, και σε αυτή την φάση υπήρχαν παράπονα για οφσάιντ. Μάλιστα στο 90′ οι Δραμινοί έφτασαν κοντά και σε τρίτο τέρμα όμως το δυνατό σουτ του Μπερούκα έπιασε εντυπωσιακά ο Ρούφος.

Παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη ο Ορφέας που πάντως σε κάθε ματς έχει αρκετές φάσεις και ειδικά στην έδρα που πάντως δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει ούτε βαθμό χάνοντας απο Πανσερραϊκό, Κιλκισιακό και Πανδραμαϊκό, και πλέον άπαντες στο στρατόπεδο των Ξανθιωτών στρέφουν την προσοχή τους στο πολύ σημαντικό ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Αετό Ορφανού στο ΑΟΞ. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Πανδραμαϊκός που την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Απόλλων Παραλιμνίου

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Απόστολος Τζουμαλάκης με βοηθούς τους Κρυωνά και Χολάνη της ΕΠΣ Σερρών.

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Τσέκος(73′ Σουκρήγογλου), Μαυρόπουλος, Βουλγαρίδης(70′ Βρίγκος), Χιντ Ιμέρ, Ξαντινίδης, Κουκουρίγκος, Μελισσόπουλος Ν.(60′ Χαλίλ Τανζού)

Πανδραμαϊκός: Παγκάκης, Κεχαγιάς(87′ Κιομουρτζής), Κελεσίδης(60′ Παυλίδης), Αϊβάζης, Λίπο(46′ Βασιλειάδης), Βραμέντσαλης, Αχαλινόπουλος, Τζελέπης(70′ Αθανασιάδης), Μπελμανί, Διαμαντίδης, Μπερούκας.

Share it