Search

Pre Game: Πρεμιέρα με Ηρακλή για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (2/11, 18.00)

Πέρασαν μαζί το κατώφλι της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την αδειοδότηση και θα ανοίξουν την αυλαία του πρωταθλήματος της Volley League 2019-20. Δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες της κατηγορίας καλούνται να αφήσουν στην άκρη τις δυσκολίες των προηγούμενων ημερών και να τα δώσουν όλα στο γήπεδο για την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα που θα τους τονώσει το ηθικό και θα γεμίσει τις μπαταρίες τους για τη δύσκολη συνέχεια.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης το πιθανότερο είναι πως θα αγωνιστεί με αμιγώς ελληνική σύνθεση καθώς ο Σέρβος πασαδόρος Μιχάιλο Λιουμπισάβλιεβιτς δεν έχει βγάλει ακόμα δελτίο. Εφόσον δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα αγωνιστεόι βασικός ο 17χρονος Μάριος Παπάζογλου που είναι υιός του Γιώργου Παπάζογλου και ανήκει στη νέα φρουρά της ομάδας. Οι Κοντοστάθης, Χρηστουηλίας, Χατζόπουλος, Τσιουτσιουλούδης και φυσικά ο Κώστας Δαλακούρας που επέστρεψε θα είναι οι βασικοί παίκτες του Γιώργου Ανδραβίζου. Ο Εθνικός τη σεζόν 2018-19 πλασαρίστηκε στην 9η θέση.

«Ξέρουμε πως έχουμε δύσκολη αποστολή αλλά θα παλέψουμε όλους τους αγώνες. Η ομάδα μας μπαίνει απροετοίμαστη αλλά και με μία άγνοια κινδύνου που ίσως μας φανεί χρήσιμη για να πορευτούμε. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας», δήλωσε ο Γιώργος Ανδραβίζος.

Ετοιμος για ένα επιτυχημένο ξεκίνημα είναι ο Ηρακλής ο οποίος μέσω των αγώνων του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς έκανε την πρόβα τζενεράλε. Ενισχυμένος με τον Βραζιλιάνο ακραίο Στουντζίνσκι Εντουάρντο Ματέους Ροντρίγκεζ, τον Χαράλαμπο Σακόγλου, τον Γιώργο Τζιουμάκα και τον Γιώργο Πεντίδη ο Ηρακλής θέλει να κάνει επιτυχημένο ξεκίνημα. Ο γηραιός» τη σεζόν 2018-19 πλασαρίστηκε στην 7η θέση και ήταν φιναλίστ του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αρχηγός του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015 Κώστας Προύσαλης δήλωσε: «Ξεκινάει ένα καινούριο πρωτάθλημα και θέλουμε φυσικά να ξεκινήσουμε με νίκη. Δεν είναι εύκολος αγώνας, τα τελευταία χρόνια δεν πατάμε καλά εκεί μέσα, θέλει προσοχή, είναι πρεμιέρα. Εμείς ακόμα δεν είμαστε στο εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων της ομάδας, αλλά θεωρώ μέρα με την μέρα και παιχνίδι με το παιχνίδι θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μου αλλά και για το παιχνίδι του Σαββάτου και καλούμε τον κόσμο του Ηρακλή μου βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και στον νομό του Έβρου να έρθει και να μας συμπαρασταθεί»

Share it