Search

Photos: Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη Αβάτου κόντρα στον Κιλκισιακό!

Με 2-0 επικράτησε ο Άρης Αβάτου του Κιλκισιακού και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο μισάωρο στο ματς, το Άβατο ευτύχισε να προηγηθεί στο 32′ και να διατηρήσει το προβάδισμά του ως την ανάπαυλα. Στο πρώτο μισό του δευτέρου μέρους ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τους γηπεδούχους να επικεντρώνονται στα ανασταλτικά τους καθήκοντα και τον Κιλκισιακό να προσπαθεί να βρει απαντήσεις. Οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ανέβασαν αρκετά τις γραμμές του με τους Ξανθιώτες να βρίσκουν τους κενούς χώρους και να κλειδώνουν την νίκη με ένα δεύτερο τέρμα.

Ο Άρης Αβάτου απείλησε αρχικά μόλις στο 2′ με την κεφαλιά του Χριστοφορίδη μετά το κόρνερ του Ψεμματά να καταλήγει σε κόρνερ. Στο 5′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους ουσιαστική τελική με το πλασέ του Μαυροκεφαλίδη μετά από φάουλ του Βασαμίδη να περνά άουτ. Στο 16′ το πλασέ του Ψεμματά από την μικρή περιοχή πέρασε άουτ, ενώ στο 28′ η κεφαλιά του Δημητριάδη δεν βρήκε στόχο. Στο 32′ ο Τριανταφυλλίδης έδιωξε προσωρινά το πλασέ του Μπουλούτ, όμως στην συνέχεια ο παίκτης του Αβάτου μοίρασε την μπάλα στον Ζωσιμίδη που με νέο πλασέ έκανε το 1-0. Τελευταία φάση για το πρώτο μέρος μια κεφαλιά του Χριστοφορίδη στο 36′ που έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

ς αβαΜέσα σε διάστημα δύο λεπτών το Άβατο έχασε μοναδικές ευκαιρίες προκειμένου να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει. Στο 67′ το σουτ του Τσάπαρη σταμάτησε στο δοκάρι, στην συνέχεια το πλασέ του Γκέκα έδιωξε ο Τριανταφυλλίδης ενώ αμέσως μετά ο γκοκίπερ των φιλοξενούμενων είπε όχι και στο σουτ του Ταχτσίδη. Ένα λεπτό αργότερα μάλιστα ο Τριανταφυλλίδης πραγματοποίησε νέα διπλή επέμβαση πρώτα στην κεφαλιά του Ζωσιμίδη και έπειτα στο σουτ του Γκέκα. Στο 70′ το σουτ του Τσάπαρη έφυγε άουτ, όμως στο 83′ μετά από μπαλιά του Ταχτσίδη, ο Γκέκας πήρε όσα μέτρα είχε μπροστά του και με πλασέ έκανε το 2-0. Τελευταία αξιόλογη στιγμή του ματς στο 90′ το σουτ του Δημητριάδη που πέρασε άουτ.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Νομικός, Χατζηπαπάς, Μπουνταγκίδης(46′ Ταχτσίδης), Μίλλερ, Χριστοφορίδης, Χακάν Βελή, Ζωισμίδης(80′ Μουστάκης), Ψεμματάς, Γκέκας, Τσάπαρης, Μπουλούτ

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τριανταφυλλίδης, Ερμείδης, Καρασαββίδης, Ξανθόπουλος(74′ Κυρίτσης), Μαυροκεφαλίδης, Ρανδζής, Μπελίτσας, Δημητριάδης(63′ Κουκουλέκης), Πιπερτζής, Βαταμίδης, Λαμπόγλου

Share it