Search

Photos: Εντυπωσιακοί στο Β’ οι Έφηβοι της Ξάνθης “καθάρισαν” τον Βόλο!

Πραγματοποιόντας εξαιρετική εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο μέρος η Κ17 της Ξάνθης επικράτησε με 4-1 του Βόλου  στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του εφηβικού πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη ήταν εντυπωσιακοί στο β’ μέρος φτάνοντας στο τελικό 4-1 που διαμορφώθηκε από τα γκολ των Ισαακίδη (πέναλτι) 65′, Πατήρα στο 78′, Τσαγκαλίδη στο 83′ και Μαυροκέφαλου στο 90′, με την ομάδα του Βόλου να μειώνει προσωρινά σε 3-1 με πέναλτι του Πρίφτι στο 85′.

Η ξανθιώτικη ομάδα έχει πλέον 12 βαθμούς στον σχετικό πίνακα. Διαιτητής του αγώνα ήταν η Αναστασία Μυλοπούλου με βοηθούς τους Δεδονάκη και Πετσινάκη της ΕΠΣ Καβάλας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Μελενικιώτης, Μακρίδης, Αδαμίδης, Καρανικόλας (56′ Ζιπίδης), Τσαγκαλίδης, Ζιάκας (85′ Αραμπατζής), Αλή(85′ Ιγνατιάδης), Ισαακίδης (85′ Μαυροκέφαλος), Πατήρας, Ιωσηφίδης (74′ Καρατλίδης).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Βάντσης, Αφεντίτσας(80′ Μπαλούλης), Μαλαμούλης, Ντόντα, Κουτσιμπανάς, Πρίφτι, Παπαδήμος(60′ Χοψονίδης), Παπασακελλαρίου(70′ Χολέβας), Μπάλλας(80′ Αναστασιάδης), Ματθαίου, Τζιάνης(70′ Αϊντίνι)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it