Search

Photos: Με πρωταγωνιστή τον Μαρίνο πέρασαν απο την Ξάνθη οι Νέοι του Ολυμπιακού

Εντός έδρας ήττα με 1-3 υπέστησαν οι Νέοι της Ξάνθης απο την ομάδα του Ολυμπιακού στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων, σε μια αναμέτρηση που το σκορ διαμορφώθηκε απο δύο εύστοχα πέναλτι αλλά και δύο πολύ ωραίες εκτελέσεις του Γιώργου Μαρίνου

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή παρά την προσπάθειά τους γνώρισαν την ήττα με 1-3 παραμένοντας στους 12 βαθμούς. Απο την άλλη με αυτή τη νίκη έφτασε τους 16 βαθμούς.

Οι “ερυθρόλευκοι” προηγήθηκαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιώργου Μαρίνου στο 20′, στο 31′ οι ξανθιώτες είχαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν όμως ο Φάκης νικήθηκε εις διπλούν, στην πρώτη εκτέλεση δόθηκε επανάληψη,  στο πέναλτι που εκτέλεσε απο τον Τζολάκη. Στο 62′ με πολύ ωραίο σουτ ο Μαρίνος έκανε το 0-2, για να έρθει η άμεση απάντηση της Ξάνθης στο 65′ όταν ο Τσιλιγγίρης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η Ξάνθη μειώνοντας σε 1-2. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 78′ με σκόρερ ξανά τον Μαρίνο με την ξανθιώτικη ομάδα να πιέζει χάνοντας ευκαιρίες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Εμίν Κεχαγιά και Γιώργο Χρυσέλη της ΕΠΣ Ξάνθης

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Κ. Μπεδρελής): Στεπάνοβιτς, Λεωντσάκος, Τενεκές, Νιαζήφογλου (89′ Πιτσώλης), Τσιτσεκίδης, Παπαδόπουλος (63′ Μπάκος), Θυμιάνης, Τσιλιγγίρης (89′ Χασάνογλου), Τσιπούρας, Γκαρνέτας (83′ Ιωακειμίδης), Φάκκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(Αντ. Νικοπολίδης): Τζολάκης, Ντουμάνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουίδης, Μαρτίνης, Μπέλιτς(83′ Ντότης), Νικολής, Φέκκας(88′ Μπουλάρι), Μαρίνος(88′ Κατσαβάκης), Τσέλιος(73′ Κεραμιδάς), Βοίλης

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it