Search

Πειθαρχική δίωξη άσκησε ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας στον Σάββα Θεοδωρίδη για τις δηλώσεις κατά της Ξάνθης!

Οι νέες εμπρηστικές δηλώσεις του επίτιμου προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη κινητοποίησαν τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, που του άσκησε πειθαρχική δίωξη.

Ο “επίτιμος” πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης που αφού είχε το θράσος να χαρακτηρίσει την Ξάνθη ως “την πιο ευνοημένη διαιτητικά ομάδα του πρωταθλήματος” έβγαλε για ακόμη μια φορά μένος και κόμπλεξ κατά της Ξάνθης, του Χρήστου Πανόπουλου, της ΕΠΟ, του Μέλο Περέιρα της ΚΕΔ και φυσικά του…ΠΑΟΚ

Αυτή τη φορά όμως, σε αντίθεση με τις προηγούμενες, δεν έμειναν αμέτοχα τα αρμόδια όργανα. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στον επίτιμο πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός με βάση το άρθρο 20Α του Πειθαρχικού Κώδικα αναφορικά με «Δημόσιες δυσμενείς κρίσεις και δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων», κινδυνεύοντας με πρόστιμο 10.000-40.000 ευρώ, ενώ εφόσον κριθεί επιβαρυντική περίπτωση, το πρόστιμο ενδέχεται να φτάσει και τις 50.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη εις βάρος του κ. Σάββα Θεοδωρίδη, επίτιμου προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2α και 3,4, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Share it