Search

Photos: Νίκησε Σέλινο και διατηρήθηκε στην τετράδα ο Απόλλων Ξάνθης!

Αν και δυσκολεύτηκε ο Απόλλων Ξάνθης επικράτησε με 1-0 του Άτλα Σελίνου και διατηρήθηκε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπακάλογλου είχε τον έλεγχο του αγώνα απο το ξεκίνημα του ματς χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερες καταστάσεις στην εστία του Καλαμάρη πέρα απο δύο προσπάθειες του Κυριαζίδη. Σε αντίθεση με το δεύτερο μέρος που είχε περισσότερες καταστάσεις προτού φτάσουμε στο 72′ οπού ο αρχηγός του Απόλλωνα Παναγιώτης Κατσιλίδης κατάφερε με πλασέ να κάνει το 1-0.

Η ομάδα του Θόδωρου Καραμάτσικου προσπάθησε να απαντήσει και στο 78′ είχε μεγάλη ευκαιρία όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Ντόκο ο Γιώργος Παπαευαγγέλου πήρε την κεφαλιά με την μπάλα όμως να μην του κάνει το χαρίτι και σταματά στο αριστερό δοκάρι του Φιλτανίδη. Στο 86΄χάθηκε η τελευταία αξιοσημείωτη φάση του ματς με τον Μπαζοίδη να πιάνει εντυπωσιακό ψαλιδάκι που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι ενώ την προσπάθεια του Κατσιλίδη που πήρε το ριμπάουντ σταμάτησαν οι αμυντικοί του Άτλα

Με αυτή τη νίκη ο Απόλλωνας διατηρήθηκε στην 4η θέση φτάνοντας τους 14 βαθμούς που τον διατηρούν κοντά στις πρώτες θέσεις, ενώ ο Άτλας που για ακόμη ένα ματς πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό έμεινε στον μόλις 1 βαθμό.

Την επόμενη αγωνιστική ο Απόλλωνας Ξάνθης έχει μπροστά του μεγάλο παιχνίδι αντιμετωπίζοντας τον Φίλιππο στο Δροσερό, ενώ ο Άτλας έχει κομβικό παιχνίδι μπροστά της καθώς θα υποδεχτεί στο Σέλινο τον Ερμή Μάνδρας. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέλιος Ζαφερίου με βοηθούς τους Ιωαννίδης και Ασικίδη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ: Φιλτανίδης, Δημητριάδης(65′ Σελβίδης), Τηλεβερίδης, Αραβίδης, Αναστασιάδης, Μπαργκάν(89′ Φραγκόπουλος), Κυριαζίδης, Κυρκούσης, Μαρκοσιάν Χρ.(57′ Αβραμίδης), Κατσιλίδης, Ξιμιτίδης(57′ Μπαζοίδης)

ΑΤΛΑΣ ΣΕΛΙΝΟΥ: Καλαμάρης Π., Δαλακούρας, Χατζόπουλος, Παπαευαγγέλου Γ., Καλτσίδης, Παπαευαγγέλου Δ., Θωμαίδης, Ντόκο, Τσουκαταρίδης, Ντανατσίδης, Αδαμίδης(77′ Καλαμάρης Ν.)

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it