Search

Με Θρακιώτες πρωταγωνιστές η μεγάλη νίκη της Καβαλας με τον ΟΦΗ!

Με τον Βασίλη Κουτσούμπα να σκοράρει και τον Λάζαρο Ορφανίδη  να δημιουργεί το δεύτερο γκολ η Καβάλα πέτυχε μεγάλη νίκη με 2-0 επί του ΟΦΗ στο πρώτο μεταξύ τους ματς για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Μια μεγάλη νίκη της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη, αν και η υπόθεση πρόκριση παραμένει ανοιχτή, αφού ο δεύτερος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις αρχές Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο. Η Καβάλα, ομάδα της Football League, προηγήθηκε 2-0 στο Α΄ ημίχρονο με τέρματα του ξανθιώτη αμυντικού Βασίλη Κουτσούμπα στο 6΄  και του Βασίλη Παπαδόπουλου στο 38΄  μετά απο εξαιρετική ασίστ του ξανθιώτη Λάζαρου Ορφανίδη, και κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της μέχρι το τέλος του αγώνα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομαΠέρα απο τους δύο ξανθιώτες ως αλλαγή στο ματς πέρασε και ο τρίτος ξανθιώτης της παρέας, Ραφαήλ Μελισσόπουλος που μάλιστα είχε μια υπέροχη ατομική προσπάθεια στο 93′ και σουτ που απέκρουσε δύσκολα ο Γουάιλι ενώ στην συνέχεια της φάσης Χαντί και Μαρκόπουλος έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στην μεγάλη νίκη του ΑΟΚ.

Καβάλα (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιάννης Παπαδόπουλος, Καζαντζίδης, Αρναούτογλου, Παπαστεριανός, Κουτσούμπας, Θωμαΐδης, Γαβριηλίδης (55΄ Κέρβι), Χαντί, Βόσαλικ, Λ. Ορφανίδης (71΄ Μελισσόπουλος), Βασίλης Παπαδόπουλος (80΄ Μαρκόπουλος).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάιλι, Μπράουν, Νάστος (63΄ Κουτρουμπής), Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος (59΄ Φιγκεϊρέδο), Σακόρ, Βαζ (70΄ Γιαννούλης), Νέιρα, Τσιλιανίδης, Μάνος.

Photos Credit: Λάσκαρης Τσούτσας

Share it