Search

Πρώτο ματς στην φετινή χρονιά για Ντε Λούκας και Καμαρά!

Το πρώτο τους παιχνίδι για φέτος πραγματοποίησαν στο παιχνίδι με τον Απόλλων Λάρισας οι Πάμπλο Ντε Λούκας και Κασα Καμαρά.

Ο 33χρονος Ισπανός πραγματοποίησε την 75η εμφάνιση του με την φανέλα της Ξάνθης, και για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν εκ των κορυφαίων της ξανθιώτικης ομάδας δημιουργώντας πολλές απο της επιθέσεις που δημιούργησε η ομάδα της Ξάνθης ενώ με της βαθιές μπαλιές του άνοιξε πολλές φορές την άμυνα των Λαρισαίων χωρίς όμως να το εκμεταλλευτούν οι συμπαίκτες του. Σίγουρα πάντως ο Ισπανός έδειξε οτι με την εμπειρία του μπορεί να αποτελέσει μια χρήσιμη και σημαντική λύση για την ομάδα της Θράκης.

Απο την άλλη το πρώτο του ματς για φέτος και 77ο συνολικά έκανε  ο 27χρονος Μαυριτανός μέσος Κασά Καμαρά, με τον Αφρικανό να χρησιμοποίειται απο τον Κίκο Ραμίρεθ σε μια θέση που δεν τον έχουμε συνηθίσει καθώς κλήθηκε να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας. Μπορεί ο Κασά να εμπλέκεται στο δεύτερο γκολ των Θεσσαλών καθώς δεν πρόλαβε να διώξει την μπάλα πριν τον αντίπαλο του ωστόσο η γενική του εμφάνιση σε μια θέση που δεν την ξέρει καλά κρίνεται θετική.

Πάντως είναι δεδομένο πως αμφότεροι έδειξαν πως είναι εδώ, και θα πρέπει απο εδώ και πέρα να υπάρξει καλύτερη διαχείριση απο τον Ισπανό τεχνικό που έχει την πολυτέλεια να διαθέτει ένα απο τα πλέον πλήρη ρόστερ ειδικά μεσοεπιθετικά στην ιστορία της Ξάνθης

Share it