Search

«Λάθη σαν και αυτά δημιουργούν προβλήματα μεταξύ των ομάδων την στιγμή που δεν υφίστανται»

Μία επιστολή που αναφέρεται στον σαββατιάτικο αγώνα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου μεταξύ του Άρδα Καστανεών και του ΑΟ Μαΐστρου έλαβε το SportsAddict.gr.

Ο αναγνώστης που έστειλε τα παρακάτω θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του και η ιστοσελίδα μας σεβάστηκε την επιθυμία του αυτή.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Στην αναμέτρηση του Άρδα Καστανεών με τον ΑΟ Μαΐστρου ο διαιτητής Σταφυλάς προχώρησε σε λανθασμένες αποφάσεις κατά της Μαΐστρου. Με το σκορ στο 2-1 δεν είδε χέρι σε παίκτη του Άρδα εντός περιοχής, με τον ποδοσφαιριστή των Καστανεών να παραδέχεται μάλιστα την παράβαση. Όταν οι φιλοξενούμενοι ρώτησαν τον διαιτητή για τη συγκεκριμένη φάση, εκείνος παραδέχτηκε το χέρι αλλά μίλησε για κοντινή απόσταση και πως πλέον έχει αλλάξει ο κανονισμός και έλεγε ότι δεν είναι έτσι. Επίσης με το σκορ στο 2-1 ο διαιτητής δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα σε τράβηγμα φανέλας από παίκτη του Άρδα. Ουσιαστικά δηλαδή δεν έδωσε πέναλτι και αποβολή.

Επιπλέον λίγο πριν το τέλος του ματς, ο ρέφερι της συνάντησης δεν απομάκρυνε όπως έπρεπε τους ανθρώπους των γηπεδούχων που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτύρονταν έντονα.

Σίγουρα με διαιτητικά λάθη σαν και αυτά δημιουργείται αναστάτωση μεταξύ των ομάδων τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα”.

Share it