Search

Το ειδικό βάρος της Νιούκαστλ

Αν και οι εκτιμήσεις στη Super League 1 πηγαίνουν πολύ καλά, η στήλη έχει μπει σε εποχή ντεφορμαρίσματος. Πίστη για επιστροφή υπάρχει, όπως πέρυσι… Αλλά χρειάζεται και τύχη. Ούτε με τη Γουότφορντ, το Σάββατο, αυτή βοήθησε!

Γράφει στο Foxbet ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Νιούκαστλ – Γουλβς: Για τη Νιούκαστλ (8β.) άλλη μία χρονιά εξελίσσεται σε ιδιαιτέρως δύσκολη, από πλευράς στόχων. Στις κάτω θέσεις της Premier League, θα επιχειρήσει να εξασφαλίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή. 1 νίκη εντός, 2 συνολικά ο φτωχός απολογισμός μέχρι τώρα. Boυνό μοιάζει η επίλυση του επιθετικού προβλήματος, με 5 γκολ έως τώρα συγκομιδή (μαζί με τη Γουότφορντ, οι «magpies» έχουν τη χειρότερη επίθεση στο Πρωτάθλημα). Η Γουλβς (11β.), μην χάνοντας, έχει καταφέρει να μαζέψει ποντάκια και να βρίσκεται σε καλύτερη θέση και φάση. 5 ισοπαλίες σε 9 αγώνες, επίδοση ρεκόρ έως τώρα στην κατηγορία. 2 μόλις νίκες, αλλά και 2 ήττες. Έτσι εξηγείται η απόσταση από τους γηπεδούχους. Ο Οκτώβριος μπήκε με το 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη Νιούκαστλ, που έχασε στο Λονδίνο από την Τσέλσι φυσιολογικά (1-0) και δίχως να είναι χειρότερη. Αντέχοντας έως το 73’! Μομφή για την αμυντική της λειτουργία δεν πρέπει να υπάρχει. Αυτό μπορούσε να κάνει, ταμπούρι δηλαδή, αυτό έκανε…

Τα πιο δυνατά προγνωστικά της Κυριακής παίζουν στο Foxbet.gr

Νιούκαστλ δίχως απουσίες δεν γίνεται. Όλα αυτά τα χρόνια ο μόνιμος μπελάς του συλλόγου είναι. Τιμωρημένος είναι ο βασικός χαφ Χέιντεν, χτύπησε ο εξαιρετικός αμυντικός Σερ (1 γκολ). Πλήγμα για τα μετόπισθεν… Ο Μπρους δύσκολα θα αλλάξει τους 3 στόπερ (Ντάμετ, Λασέλς, Κλαρκ πιθανότατα). Κοιτάζοντας, πρωτίστως, να μην χάσει. Η αλήθεια είναι πως η Γουλβς έχει πετύχει ορισμένα μεγάλα αποτελέσματα εκτός έδρας φέτος. Μπεσίκτας, Μάντσεστερ Σίτι, μεσοβδόμαδα τη Σλόβαν (1-2) για το Europa League. Είναι σίγουρα πιο κουρασμένη και με διαστήματα αστάθειας στη σεζόν. Έχει την Τετάρτη και League Cup στο Μπέρμιγχαμ, με την Άστον Βίλα. Πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, υποχρεωτικό το rotation για τον Νούνο Εσπίριτο. Όμως όχι στο Νιούκαστλ… Οι χρησιμότατοι αμυντικοί Μπένετ και Μπολί είναι έξω. Με 3 στόπερ θα παίξουν οι «λύκοι» και μπροστά τούς Χιμένεζ, Κουτρόνε. Τα σερί παιχνίδια είναι πρόβλημα για τη Γουλβς, που δίνεται φαβορί σε μία έδρα που οι γηπεδούχοι ναι μεν θα κοιτάξουν να μην χάσουν πρώτα αλλά «καίγονται». Σε καλύτερη φάση, ιστορικά, οι φιλοξενούμενοι, όμως το ειδικό βάρος του φαβορί στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» δεν το έχουν. Καλή εκμετάλλευση του Ζοέλιντον και να σκοράρει πρώτη, το μυστικό για τη Νιούκαστλ που θα πονταριστεί στον «άσο».

Share it