Search

Κίκο Ραμίρεθ: “Χάσαμε την συγκέντρωση μας, να ξεχάσουμε γρήγορα την ήττα”

Η Ξάνθη υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα, με τους Θρακιώτες να χάνουν 2-0 από τον ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ”

Ο Ισπανός προπονητής της ομάδας, Κίκο Ραμίρεθ, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης της ομάδας του αλλά και στο γεγονός οτι οι παίκτες ασχολήθηκαν πολύ με την διαιτησία και αυτό κόστισε στην ομάδα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είδαμε δύο ομάδες που έπαιξαν πολύ διαφορετικά. Ο ΟΦΗ σκόραρε δίκαια, έγινε ένα πολύ έντονο ματς. Ήταν πιο πιεστικοί από εμάς, είχαν περισσότερες ευκαιρίες από εμάς, εκτός του πέναλτι που έχασαν.

Μετά το πρώτο γκολ οι παίκτες μου έχασαν την συγκέντρωση τους και ασχολήθηκαν με άλλους παράγοντες όπως η διαιτησία, κάτι που μας έκανε κακό.

Εμείς πηγαίνουμε αγώνα με τον αγώνα, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κοιτάξουμε τον επόμενο αντίπαλο, είμαστε σε δύσκολη θέση σήμερα. Πιστεύω ότι κάθε ομάδα θα έχει τις καλές και κακές στιγμές της, σήμερα η δική μου είχε την κακή της στιγμή ενώ ο αντίπαλος ήταν σε καλή μέρα.

Θα πρέπει να αναλογιστούμε τις καταστάσεις, να ξεχάσουμε γρήγορα αυτή τη στιγμή και να συνεχίσουμε να ανταγωνιζόμαστε στους επόμενους αγώνες. Στο τέλος της χρονιάς κερδίζονται οι στόχοι, τώρα προέχει να δουλέψουμε».

Share it