Search

Οι Αλεξανδρουπολίτες τα “λιοντάρια” και βαθμό με Πανσερραϊκό!

Κάτι παραπάνω από αξιόμαχοι ήταν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης Αλεξανδρούπολης στο ιστορικό ραντεβού με τον Πανσερραϊκό.

Οι παίκτες του Νίκου Ουσταμπασίδη ήταν εξαιρετικά στημένοι και είχαν περισσότερες τελικές από τους αντιπάλους τους σε ένα ματς που θα μπορούσαν να είχαν πάρει και το τρίποντο.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Γεωργαντζόπουλος θα απειλήσει με ωραίο σουτ, αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ. Στο 19′ μεγάλη ευκαιρία με τον Καρακασίδη να βγαίνει στο τετ α τετ και τον γκολκπίπερ του Πανσερραϊκού να αποκρούει. Στο 33′ μακρινό σουτ του Ζέρη, σε κόρνερ αποκρούει ο Συνοδινός.

Όπως στο πρώτο έτσι και στο β’ μέρος οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές, με τον Μάζη να χάνει την ευκαιρία να βρει δίχτυα καθώς ο Σοϊλεμέλογλου είπε και πάλι «όχι».Ένα λεπτό αργότερα ο Γκούρτσας θα πάρει την κεφαλιά αλλά ο Συνοδινός θα αποκρούσει κρατώντας το μηδέν.Στο 86′ η Ένωση θα διαμαρτυρηθεί δικαίως για δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Καστριτσέα του Πανσερραϊκού. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καρακασίδης σε ακόμα ένα τετ α τετ για αυτόν θα σουτάρει λίγο άουτ και έτσι οι δύο ομάδες θα μοιραστούν βαθμούς.

Συνθέσεις:

Ένωση Αλεξ/πολης (Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Δορουγιδένης, Γεωργαντζόπουλος, Λίτσιος, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Γκαβανόζης, Συμεωνίδης (83′ Γκουντενούδης), Μάζης (90+2 Σιμτσάκης), Καρακασίδης, Παπαοικονόμου (72′ Ευθυμιάδης).

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Σοϊλεμέογλου, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Κάλι (54′ λ.τρ. Μπάρδας, Τριανταφύλλου (46′ Πινιώτης), Ντιαλό, Ψάλτης, Παπαβασιλείου (46′ Γκούρτσας), Κόντσι, Ομπόσου (78′ Πτηνόπουλος).

Share it