Search

Photos: Έπαιξαν για την Λίτσα και τον Γρηγόρη ενώνοντας της δυνάμεις τους Βασίλισσες και ποδοσφαιρικές ομάδες Δικηγόρων και Αστυνομίας!

Σε μια ιδιαίτερα σπουδαία πρωτοβουλια προχώρησαν οι Βασίλισσες της Θράκης που υποδέχτηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Ενωσιακό γήπεδο Ξάνθης της ποδοσφαιρικές ομάδες Δικηγόρων και Αστυνομικών Ξάνθης αλλά και παίκτριες απο Έβρο, Κομοτηνή και Καβάλα που αποδέχτηκαν το κάλεσμα της ξανθιώτικης ομάδας.

Όλοι τους με την συμπαράσταση και του αρκετού κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο ένωσαν της δυνάμεις τους και αγωνίστηκαν για την ενίσχυση της παίκτριας της ξανθιωτικης ομάδας Λίτσας Παρσόνογλου που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και ως μεγάλη μαχήτρια που είναι δίνει έναν μεγάλο αγώνα, αλλά και έναν ακόμη μεγάλο μαχητή τον Γρηγόρη Βραχιώλια, σύζυγο της Ιωάννας Χασιώτη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ένα διαφορετικό αλλά πολύ σημαντικό τουρνουά που το απόλαυσαν όλοι οι συμμετέχοντες, ενώ πριν την έναρξη των αγώνων οι Βασίλισσες έκαναν δώρο μια μπάλα στον Γρηγόρη. Για την ιστορία το τουρνουά κατέκτησαν οι Δικηγόροι που κέρδισαν στον τελικό τις Βασίλισσες. Τους αγώνες διαιτήτευσαν οι Δημήτρης Σαββόγλου, Δημήτρης Παπαδόπουλος και Στράτος Σαββόγλου.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

http://

Share it