Search

Νίκη στο όριο για Ασπίδα και επαναληπτικός “φωτιά” στην έδρα του Απόλλωνα!(+pics)

Μπορεί η Ασπίδα Ξάνθης να πήρε τη νίκη με 1-0 ωστόσο το μόνο σίγουρα μετά το τέλος του πρώτου αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου είναι πως όπως αναμενόταν ο επαναληπτικός στην έδρα του Απόλλωνα Ξάνθης θα είναι ιδιαίτερα δυνατός.

Και αυτό το συμπέρασμα βγαίνει κυρίως απο την εικόνα του αγώνα, με της δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στο πρώτο μέτριο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις και περισσότερο γκρίνια ιδιαίτερα απο την πλευρά των φιλοξενούμενων που διαμαρτυρήθηκαν έντονα και για ένα πέναλτι στον Κυριαζίδη με τον ρέφερι πάντως να είναι πολύ κοντά στην φάση.

Στην επανάληψη όμως το ματς πήρε φωτιά με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πολύ επιθετικά και τον Κσαμπαλή να… κατεβάζει ρολά, ιδιαίτερα στην φάση του 50′ ο κίπερ της Ασπίδας έκανε τρομερή επέμβαση στο γυριστό του Κυριαζίδη ενώ και τρία λεπτά αργότερα είχε σωστή αντίδραση στο σουτ απο κοντά του Ντζομιάδη. Με τον κίπερ της Ασπίδας να κάνει την μια μεγάλη επέμβαση μετά την άλλη οι γηπεδούχοι πήραν θάρρος και μετά το 60′ άρχισαν να βγαίνουν και αυτοί επικίνδυνα στην επίθεση, καταφέρνοντας τελικά στο 71′ με κεφαλιά του Νίκου Ευθυμιάδη μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Γαβρίλου Ευθυμιάδη κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα το οποίο διατήρησαν μέχρι και το φινάλε παρά της ευκαιρίες των φιλοξενούμενων

Το ρευστό σκορ αν μη τι άλλο δείχνει πως θα έχουμε πολύ συναρπαστικό επαναληπτικό, άλλωστε απο την στιγμή που έγινε η κλήρωση αυτό το ζευγάρι έμοιαζε να είναι το πιο αμφίρροπο των προημιτελικών. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θεόδωρος Γιαπουτζης με βοηθούς τους Οτουζμπίρ και Δανδανόπουλο.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Κασαμπαλής, Μαλαδένης(76′ Δομπάζης), Ευθυμιάδης Ν., Σαββόγλου Β., Ευθυμιάδης Γ., Μπαρσεγιαννίδης, Χατζηπαρασκευάς(33′ Συριτούδης), Βαλάνης(46′ Θώμογλου), Ζώτος(46′ Μωυσίδης), Σαββόγλου Ρ., Νικολούδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ: Φιλτανίδης, Δημητριάδης, Τηλαβερίδης, Αναστασιάδης, Σελβίδης, Γατσέλος(77′ Μπαργκάν), Κυριαζίδης, Κυρκούσης(71′ Αβραμίδης), Μπαζοίδης(62′ Μαρκοσιάν Β.), Κατσιλίδης, Ντζομιάδης(77′ Μαρκοσιάν Χρ.)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΔΩ

http://

Share it