Search

Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς Θαλασσιά και Ορφέας Ξάνθης!(+pics)

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Αναγέννηση Θαλασσιάς και Ορφέας Ξάνθης μετά το 1-1 στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης, με όλα να κρίνονται στον επαναληπτικό του ΑΟΞ.

Οι Κυπελλούχοι Ξάνθης μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 30′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα όταν μετά απο σέντρα του Καλλίδη η μπάλα κόντραρε σε χέρι αμυντικού εντος περιοχής με τον ρέφερι του αγώνα να δίνει την παράβαση, ωστόσο ο Ρούσσος απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Μελισσόπουλου κρατώντας το μηδέν. Μάλιστα στο 44′ οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν όταν ο Σουκρή Σουκρήογλου έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Αλήογλου και είδε την δεύτερη κίτρινη(την πρώτη την είδε στο 23′) βλέποντας την άγουσα για τα αποδυτήρια και μάλιστα αυτή η αποβολή του στερεί την δυνατότητα να παίξει στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ζυγό για την Γ’ Εθνική.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα βγήκαν με μεγαλύτερη αυτοπεποιθηση και το ματς απέκτησε μια άγρια ομορφιά, με την μπάλα πάνω κάτω και της φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Τελικά στο 82′ ο Πάρης Κοτόπουλος με σουτ σκόραρε δίνοντας το προβάδισμα για την Αναγέννηση, όμως η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ καθώς στο 84′ το απευθείας χτύπημα φάουλ του Τσέκου κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1

Αν και με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο ο πολυνίκης και κάτοχος του τίτλου Ορφέας Ξάνθης έδειξε γιατί είναι και φέτος ένα απο τα φαβορί της διοργάνωσης, όμως πολλά credits αξίζουν και στην Αναγέννηση που έπαιξε στα ίσια τον δυνατό της αντίπαλο και παράλληλα διατηρήθηκε αήττητη σε όλες της διοργανώσεις και τα ματς που έχει δώσει την φετινή χρονιά!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Γιώργο Χρυσέλη και Εμίν Κεχαγιά.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ: Ρούσσος, Βασιλειάδης, Σταύρου, Μουζαφέρογλου, Σαρηγιαννίδης, Αλήογλου, Τουργίδης Στ.(59′ Κουτσομιχάλης), Πεντεζίδης(70′ Κούπας), Κοτόπουλος, Καζάκης(83′ Ισμέτογλου), Δασκαλάκης

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Ζιγκολάρι, Σουκρήογλου, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης, Καλλίδης(72′ Ξαντινίδης), Μελισσόπουλος, Κουκουρίγκος, Βρίγκος(33′ Τσέκος)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΔΩ

http://

Share it