Search

Επέστρεψε δυναμικά και διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα ο Βασίλης Φασίδης!

Ένα απο τα ελάχιστα κέρδη της Ξάνθης στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη, ήταν αναμφισβήτητα η επιστροφή του Βασίλη Φασίδη.

Ο 23χρονος μεσοαμυντικός που πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στάθηκε άτυχος καθώς είχε πρόβλημα στον έσω πλάγιο, γεγονός που τον άφησε εκτός προπονήσεων για 4 εβδομάδες περίπου, με τον Φασίδη να χάνει τα πρώτα παιχνίδια της ομάδας του. Το τελευταίο διάστημα μετά την επιστροφή του ο Ημαθιώτης μπακ-χαφ δούλεψε πολύ στην προπόνηση και έδειξε να ανεβάζει ρυθμούς.

Γεγονός που τον έφερε στην αποστολή στο παιχνίδι με τον Βόλο όπως και με τον Παναθηναϊκό, μόνο που απέναντι στους “πράσινους” αγωνίστηκε ως αλλαγή για 18′ λεπτά(12 κ.α. και 6 καθυστερήσεις). Στο ματς με τον Άρη ο Κίκο Ραμίρεθ βλέποντας την άμυνα του να παρουσιάζει πολλά προβλήματα πέρασε στο ημίχρονο τον Φασίδη στην ενδεκάδα μετατοπίζοντας τον Ντίρεσταμ στο αριστερό άκρο.

Στα 49(45′ κ.α. και 4 καθυστερήσεις) λεπτά που αγωνίστηκε ο μεσοαμυντικός απο την Βέροια έδειξε εξαιρετική εικόνα, δείχνοντας πως μπορεί να δώσει σημαντικές βοήθειες στην ομάδα του στα ματς που έρχονται, σε μια θέση που κακά τα ψέματα μετά τον τραυματισμό του αρχηγού Μπαξεβανίδη ο Ντίρεσταμ δεν τα έχει πάει καθόλου καλά.

Άλλωστε και ο ίδιος Ισπανός τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίηση του απο τον Φασίδη, με το μόνο σίγουρο να είναι πως αρχής γενομένης απο το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ο Ισπανός τεχνικός βλέπει μια αξιόπιστη λύση στο δεξί άκρο της άμυνας να μοιάζει να είναι έτοιμη, με τον ίδιο μετά την “αναγκαστική” λύση  Ντίρεσταμ απο τον τραυματισμό του “Μπαξ” και έπειτα πλέον να έχει δύο διεκδικητές για το δεξί άκρο της ξανθιώτικης άμυνας

Share it